Aquest dissabte el Força Lleida tercer classificat i el Ilerdauto Nissan Pardinyes segon classificat del grup 1 es disputaven una plaça per poder accedir a la final a 4 de minibàsquet del proper dia 23 que tindrà lloc a Cervera.

El inici del partit va estar marcat per un Força Lleida que va sortir a per totes a per la victòria i va provocar que agafes ràpidament una renda de 10 punts que ficava nerviós als visitants fallant cistelles senzilles i perdent pilotes per precipitació. Tot i aquest nerviosisme, els visitants van saber reaccionar i al final del primer període el marcador era de 16-16. El segon període va estar marcat per la igualtat, els ferroviaris aconseguien agafar per primer cop avantatge al marcador però moments de desconnexió defensiva  servia perquè el Força Lleida retalles distancies fins arribar a la mitja part amb un resultat molt ajustat de 39-41.

A la segona part, els visitants es varen mostrar molt mes sòlids que els locals, gracies a la bona defensa que deixava sense idees a un Força Lleida que intentava tirar d’individualitats però tot i així no era capaç de ficar-se per davant al marcador. Un molt bon inici del Ilerdauto Nissan Pardinyes a l’últim període amb un parcial de 2-14 deixava el matx quasi sentenciat, agafant una diferencia final de setze punts 60-76.

El dia 23 és jugarà la final a 4 per determinar el campió provincial, tot un premi pel esforç realitzat fins ara.

60 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CE B: Aouine (2), Carrera (3), Artacho (5), Cortada (8), Coulibaly (4), Casanova (5), Anghel (-), Taull (11), Vilagrasa (1), Barrachina (2), Gonzalez (8), Valls (11).

76 ILERDAUTO NISSAN PARDINYES- LLEIDA NEGRE: Ramirez (7), Palomino (8), Carrera (1), Gomez (-), Mauri (14), Ibars (22), P. Capell (6), M. Capell (11), Ribes (-), Cobos (5).

CATEGORIA: Mini Masculi

ÀRBITRE: Mele E.F.

PARCIALS: 13-6; 3-10; 8-12; 15-13; 6-10; 7-6; 2-14; 6-5  

CatalanEnglishSpanish