Partit de qualitat i intens el disputat al Barris Nord, entre el Força Lleida “B” i el CB Pardinyes Cadet Groc que es va decantar al darrer quart del costat local per 64 a 54.

El partit començava igualat amb cada equip jugant les seves millors opcions. El Pardinyes feia mal amb el joc interior contrarrestat per l’encert exterior del Força Lleida. Els dos primers quarts van tindre la mateixa dinàmica i s’arribava igualats al descans amb lleuger avantatge visitant (18-21).

El tercer quart va ser de domini visitant, amb un encert molt gran des de la línia de tres del Pardinyes amb 4 triples en aquest periode que ficava una renda important al marcador de fins a 13 punts a favor (31-44, min 29), maquillat per cinc punts finals del Força Lleida.

Va ser aquí on el Força Lleida va reaccionar i va remuntar poc a poc, amb un Pardinyes que va perdre la concentració amb alguna decisió arbitral dubtosa. El parcial del darrer quart va ser demoledor pel Força Lleida que se’n va endur la victòria en un emocionant i tens partit.

64 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CE ‘B’: Díaz (17), Grau (8), Ribes (2), Domingo (-),Bernat (2), Sobrepere (2), Solsona J. (25), Solsona P. (21), Oró (-), Ariño (4).

54 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Pelegrina (-), Tesán (6), Teixidó (-), López (2), Cuéllar (-), Plaza (2), Rodríguez (18), Quiroga (6), Perdices (11), Barta (-), Alsinet (9), González (-); Lavergne (-)

CATEGORIA: Cadet Masculi Grup 2

ÀRBITRE: Soriano M.A.

PARCIALS: 16-13; 2-8; 18-23; 28-10;