Estadístiques Final Partit:                      Flor Vimbodí Pardinyes 70 - BC Martorell 82

Estadístiques Final Partit: Flor Vimbodí Pardinyes 70 – BC Martorell 82

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha iniciat aquest diumenge la seva participació per tercer any consecutiu a la Lliga EBA amb una derrota a casa davant del BC Martorell per 70 a 82.

El Flor de Vimbodí Pardinyes ha realitzat uns primers 15 minuts de partit bons, on ha arribat a guanyar per 9 punts. En referencia a l’aspecte defensiu, l’equip ha estat intens, provocat per una correcta defensa individual i a la vegada permeten poques segones accions als visitants per la duresa al rebot defensiu en aquests minuts. Alhora, en l’aspecte ofensiu s’ha pogut veure un bon moviment de pilota en equip, i sent directes a cistella i realitzant tirs sols. Però en els darrers 5 minuts del segon quart, tot ha canviat, els visitants, a partir d’un parcial 1-13, han aconseguit arribar al descans amb el marcador de 28 a 31. Ja en la segona part, els locals continuaven amb la mateixa intensitat defensiva desplegada en els darrers 5 minuts del segon quart, malgrat això, els locals tornaven a tenir bon encert a cistella, en especial, en el tram final del tercer quart i aconseguien finalitzar perdent per solament 3 punts de diferència. Al final del tercer quart, el Flor de Vimbodí perdia per 52 a 55. En el darrer quart, els locals, han continuat amb la mateixa intensitat desplegada en l’anterior quart, i alhora continuaven permetent segones accions als visitants, en especial, en el tram final que és quan aquests han trencat el partit definitivament. Al final, derrota per 70 a 82. El Flor de Vimbodí jugara, dissabte que ve, la segona jornada de la Lliga EBA a la pista del BC Igualada a partir de les 18:00.

70 FLOR DE VIMBODI PARDINYES – LLEIDA: Vinos (-), Hidalgo (3), Martinez  (7), Ruiz (11), Lopez (17), Triginer (4),  Gasque (3), Garcia (11), Solsona (4), Domingo (10), Rivas (-)

82 BC MARTORELL-SOLVIN: Jou (16), Viros (9), Clotet (5), Claramunt (6), Sabata (15), Ala (11), Morales (6), Fuentes (-), Fusalba (-), Bernadí (2), Boja (8), Mayot (4).