Els primers 2 quarts de tots dos conjunts van ser més o menys equilibrats, tant en llançaments com en bones defenses. Però, al 3r quart on una manca de defensa del Pardinyes als últims 3 minuts i uns contraatacs letals del Ceng van decantar el partit, fent un parcial de 7-23. El mateix va passar al 5é i 7é quart, on l’atac del Ceng va saber sobreposar-se a una insuficient defensa. També val comentar que Pardinyes no es va rendir i va saber aguantar el tipus i guanyar dos quarts i gairebé empatar-ne tres.

48 CB PARDINYES GROC-LLEIDA:  Moreno (18), Oro (2), Baeza (2), Nadal (-), Cubero (11), Anglada (9), Perez (4), Andueza (2).

98 CENG FISART: Lopez (20), Alocen (20), Caidoc (3), Sujelki (9), Mora (-), Regue,P (-), Regue, M (8), Torné (22), Sanchez (20)

CATEGORIA: Fases Nivell Mini

ÀRBITRE: Gine J.

PARCIALS: 8-12; 1-5; 7-23; 12-9; 2-23; 2-4; 4-24; 12-7