Dissabte és van iniciar els partits a la Llotja de Lleida, que serviran per determinar el nivell en que estaran enquadrats els equips alhora de fer el calendari la resta de la temporada.

El mini negre va debutar contra el Morabanc Andorra, en un partit que va estar marcat per la superioritat física dels ferroviaris. El inici va estar marcat pel nerviosisme i va provocar que hi hagués molt descontrol i desordre dintre del camp però, poc a poc, en el transcurs del partit es va anar corregint.

Degut a la superioritat física esmentada abans dels grocs i negres és varen posar un seguit de normes per seguir progressant amb el treball de tota la setmana, com reduir el nombre de bots i intentar millorar la passada.

28 BC MORABANC ANDORRA BLAU: Aranda (7), Postius (-), Rodriguez (8), Badana (3), Bringue (-), Estruch (-), Ramirez (8), Murillo (2).

78 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Ramirez (10), Palomino (4), Carrera (-), Gomez (8), Cortasa (21), Mauri (14), Ibars (13), P. Capell (8), M. Capell (9), Ribes (4), Cobos (8).

CATEGORIA: Fases Nivell Mini

ÀRBITRE: Garcia C.A.

PARCIALS: 0-9; 2-13; 8-10; 2-12; 6-16; 4-18; 0-10; 6-12   

CatalanEnglishSpanish