Partit disputat entre el Maristes Lleida, i el Junior Negre del C.B.Pardinyes, amb victòria per 59 a 44 pels locals.

Un partit que va començar amb molta igualtat per part dels dos equips, amb molt bones defenses que van permetre pocs punts, arribant al descans 29-23. A la represa, els de Pardinyes van baixar el ritme i  els de Maristes ho van aprofitar i es van distanciar al marcador. En els últims minuts, els groc i negres van retallar diferències en el marcador però, va ser insuficient. Victòria pels de Maristes 59 a 44.

59 MARISTES MONTSERRAT LLEIDA: Sellart, O.(8), Salanoba, P.(8), Moraleso, P.(8), Solans, A.(-), Peralta, A.(6), Bonet, J.(8), Cazcarro, S.(3), Albuquerque, A.(3), Miradall,  X.(4), Domingo, O.(3) i Sellart, A.(6).

44 C.B. PARDINYES NEGRE -LLEIDA: Pelegrina, A.(6), Tesan, J.(4), Teixido, E.(-), Plaza, M.(2), Plana, A.(-), Madalin, I.(3), Martinez, X.(8),  Quiroga, A(6) i Perdices , P.(15).

CATEGORIA: Fases Nivell Junior

ÀRBITRE: Ugidos A.

PARCIALS: 15-17; 14-6; 10-12; 20-9;