Segon partit corresponent a la Fase Prèvia contra el Torrefarrera que va plantejar una zona molt tancada durant els 40 minuts, que li va costar adaptar-se i superar-la al Pardinyes.

No van sortir intensos ni concentrat els de la capital, que veien com el Torrefarrera s’enduia el primer parcial, molt més ficats al partit. Mica en mica, els groc i negres es va anar despertant i  va començar a atacar amb més criteri la zona. Els dos següents quarts ja van ser de clar domini groc-i-negre i va quedar el partit trencat a favor del Pardinyes. Només una relaxació final juntament amb un encert inesperat en el triple del Torrefarrera va servir per maquillar el marcador final.

58 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Benítez, A. (6); Zheng, L. (4); Alandete, A. (-); Ferré, O. (2); Capdevila,O (-); Radulescu, A. (14);  Benítez, R. (-); Solsona, G. (10); Rodríguez, A. (15); Alsinet, A. (5); Balsells, H.

46 CB TORREFARRERA: Tribó, A. (4); Minguella, M. (8); Salmeron, R. (5); Pérez, S. (6); Cosiallas, R. (4); Salas, D. (17); Mangues, J. (2).

CATEGORIA: Fases Nivell Junior

ÀRBITRE: Burgos J.C.

PARCIALS: 5-14; 24-8; 20-6; 9-18;

CatalanEnglishSpanish