Primer partit de la temporada 2017-18 pels dos equips. Partit molt igualat durant els 30 primers minuts, marcat per les nombroses pèrdues de pilota, degut als nervis dels jugadors de dos equips. L’equip local va mostrar una gran solidesa defensiva que els va permetre realitzar un gran nombre de contraatacs. Finalment, un parcial de 21-4 en l’últim quart, degut a un canvi a defensa zonal per part de l’equip de Maristes, va desequilibrar el partit, decantant la victòria per l’equip local.

74 MARISTES MONTSERRAT: Salanova (5), Paredes (21), Barroso (6),Vidal (3), Pallas (3),Peralta (20), Pallas (1) Urcola (-), Sellart (13)

48 CB PARDINYES GROC-LLEIDA: Plana (12), Ariño (2), Rosell (-), Solsona (14), Grau (5), Sarrat (2), Ribes (2), Romero (1) Oro (2), Domingo (-), Bañeres (4)

CATEGORIA: Fases Nivell Cadet

ÀRBITRE: Alimbau M.

PARCIALS: 14-8; 19-18; 20-18; 21-4;