El primer equip del C.B. Pardinyes va caure derrotat aquest dissabte a casa davant el Club Bàsquet Mollet, en la primera jornada de la Lliga EBA, per 63 a 74. El partit va estar marcat per una constant igualtat entre els dos equips durant tot el matx, que es va decantar finalment a favor dels visitants.

El matx va començar igualat amb els dos equips força desencertats tot i que el CB Mollet dominava amb un joc més ofensiu que el CB Pardinyes. Els visitants van estrenar el marcador amb un parcial de 0-5, però poc va tardar a veure la llum l’encert des de la línia de 3 punts dels lleidatans que, a mans de Gasque I Fernández, aconseguien empatar el matx a 7 punts. La falta de concentració en defensa dels locals va provocar cistelles fàcils que, a falta de 2? 54??’ pel final del quart obligaven a Gerard Encuentra a demanar temps mort per intentar parar un parcial a favor dels del Vallès de 0-7 (7-14). Amb Mendiburu a pista, el CB Pardinyes va retallar distàncies posant-se 13-16 quan faltaven 34 segons pel final del període. Finalment, el CB Mollet es va emportar el primer quart 15-17. Mendiburu Mollet

En el segon període, l’equip del Vallès va sortir molt endollat posant el 20-30 al marcador amb només 4 minuts. A poc a poc els de Gerard Encuentra van anar entonant-se en defensa, liderats per Oriol Balsells en les recuperacions, i, en conseqüència en atac, aconseguint provocar faltes del rival per entrar en bonus quan faltaven 3 minuts. A falta d’1? 24??’ el CB Pardinyes perdia 31-34. Els últims minuts del quart estar marcats per l’encert dels lleidatans en el llançament de tres punts i la pressió defensiva dels jugadors exteriors que van permetre arribar al final del període amb un ajustat marcador de 36-39.
Pol Domingo Mollet
En la represa del matx, el C.B. Pardinyes va sortir molt concentrat i molt intens en defensa aconseguint posar-se per davant al marcador (42-41) amb tres minuts de joc disputats. Malgrat això els visitants van ser capaços de mantenir una renta al voltant dels 5 punts durant el quart a causa del bon encert dels visitants que, sumat als errors defensius dels lleidatans, permetien al CB Mollet posar-se per davant una altra vegada (45-51), a falta de 3?17??’. Al finalitzar el tercer quart, el CB Pardinyes perdia per 5 punts (53 a 58).
En el darrer quart, es mantenia la igualtat entre els dos equips amb una mínima diferència favorable pels visitants de 5 punts pràcticament tot el quart. La defensa lleidatana aconseguia reduir l’efectivitat visitant, pero en atac, els de Encuentra, no eren capaços d’anotar fàcilment. Oriol Balsells MolletMalgrat que els groc i negres ho van intentar, tot i un arbitratge que en els últims minuts va xiular decisions polèmiques, el fet és que el CB Pardinyes aconseguia posar-se per davant al marcador. Amb una diferència de 10 punts al marcador, Encuentra, va de manar temps mort després del cual els jugadors lleidatans van tornar a pressionar en defensa posant-se a 7 punts quan faltava un minut per finalitzar el partit.
Finalment derrota del C.B. Pardinyes per 63 a 74 contra un CB Mollet que parteix com un clar candidat a lluitar per l’ascens, en el primer partit de la Lliga Catalana EBA 2017 mentre els nostres, comencen a pensar ja en el proper dissabte que ens enfrontarem, a les 19.45h, al CB Castellbisbal que va caure, 86-54, contra el CB Valls.

Pots trobar totes les imatges del partit a càrrec d’en Pol Puertas a la nostra pàgina de Facebook i no oblidis seguir tota l’actualitat del nostre club al nostre Twitter i a Instagram

63 C.B. PARDINYES – LLEIDA: Balsells (15), Rivas (2), Fernández (4), Gasque (13), Domingo (8) | Jorge (6), Aventín (2), Mendiburu (13), Solsona (-), Martí Domingo (-).

74 Recambios Gaudí CB Mollet: Ferrer (-), Griso (28), Baques (13), Salat (7), Angelats (8) | Curto (3), Espuña (2), Torres (4), Sánchez (7), Karatzas (2), Díaz (-)

CATEGORIA: 1a Jornada Lliga EBA
ÀRBITROS: Rodríguerz,L. / Hormigo, A.
PARCIALES: 13-17; 23-22; 17-19; 10-16