Seguint la tradició dels darrers cinc anys, el C.B. Pardinyes continua organitzant diverses activitats esportives dirigides a promoure l’activitat física a la ciutat de Lleida. Aquest Nadal 2016, pretenem fomentar la pràctica esportiva del bàsquet, oferint una proposta des del punt de vista saludable, de convivència i valor d’equip a través de les Estades i el Torneig de Nadal 2016 del CB Pardinyes.

En aquesta edició, les estades de Nadal es portaran a terme els dies 27, 28, 29 i 30 de Desembre, per tots aquells nois i noies d’entre 4 i 15 anys (categories: escola fins a cadet), que vulguin gaudir d’aquest esport, a través de jocs, competicions i activitats de tecnificació i recreació, dirigits pels entrenadors del CB Pardinyes, de 9:00h a 15:00h, al Pavelló Municipal de Pardinyes.

                      ESTADES DE NADAL DEL CLUB BÀSQUET PARDINYES

estades-nadal

FULL INSCRIPCIÓ ESTADES: formulari-dincripcio-estades-nadal-2016

DATA MÀXIMA PER INSCRIURE’S ÉS EL 22 DE  DESEMBRE DE 2016.

 

D’altra banda, el torneig de Nadal  3 vs 3, 1 vs 1 i concurs de triples, es portarà a terme en 2 dies:

–      29 de Desembre de 16:30h a 20:30h, al Pavelló Municipal de Pardinyes, dirigit a tots els nois i noies de les categories PreMini fins a Cadet (entre 8 i 15 anys).

–     30 de Desembre de 16:30h a 20:30h, al Pavelló Municipal de Pardinyes, dirigit a tots els nois i noies de les categories Junior i Sènior(+15 anys).

                    TORNEIG DE NADAL DEL CLUB BÀSQUET PARDINYES

torneig-nadal-3x3-cb-pardinyes

FULL INSCRIPCIÓ TORNEIG: formulari-dincripcio-al-torneig-nadal-2016

DATA MÀXIMA PER INSCRIURE’S ÉS EL 26 DE  DESEMBRE DE 2016.

 

PER A MÉS INFORMACIÓ TRUQUEU A:

– 651-91-76-76 (ORIOL CASTILLÓN) / 690-03-99-07 (DANI GIL)

– O ENVIEU UN CORREU A estadescbpardinyes@gmail.com

 

Agrair la col·laboració dels següents patrocinadors de les Estades i del Torneig que organitza el Club, durant els períodes festius de Nadal, de Setmana Santa i d’Estiu: La Mañana, Podolleida, La Torxa, Associació de Joves Agraris, Associació Lleidatana per l’Esport, Coca-Cola, La Diputació de Lleida, L’Ajuntament de Lleida, Esports Lleida, Orvepard i TrendyLleida. Ja que gràcies al seu suport podem oferir un 15% de descompte als germans petits inscrits en les estades, un 15% de descompte als jugadors del C.B. Pardinyes(sobre el preu dels 4 dies de bàsquet), una peça de fruita al dia per cada participant, un 50% de descompte en l’estudi Biomecànic de la marxa i en plantilles esportives realitzades a Podolleida, així com diplomes, obsequis per a tots els participants cortesia de l’Ajuntament de Lleida i la Diputació de Lleida.

També, gràcies al gran èxit del Campus d’estiu, l’Ajuntament de Vilaller, es posiciona com un dels nostres principals patrocinadors, de les estades i torneigs del C.B.Pardinyes.

CatalanEnglishSpanish