El Club Bàsquet Pardinyes Lleida ha presentat dos jugadors que vestiran la samarreta groga i negra la campanya 17/18. Es tracta dels germans Pol i Martí Domingo que arriben per reforçar la idea d’equip format per gent de la província amb la qual treballa el club.

Pol Domingo, de 27 anys, torna al CB Pardinyes – Lleida després de militar, la passada campanya, en l’equip italià Unione Basket Padova de la Sèrie C Gold, on va disputar 20 partits anotant una mitjana de 14,9 punts per matx.

El pívot Pol Domingo torna després d'un any jugant a Itàlia.

El pívot Pol Domingo torna després d’un any jugant a Itàlia.

Amb aquest fitxatge, Domingo torna a la que va ser casa seva durant set anys, ja que va formar part de la plantilla que va ascendir de Primera Catalana a Copa Catalana la temporada 11/12, també va estar en l’ascens de Copa Catalana a EBA la 12/13, i va vestir els colors del CB Pardinyes a la Lliga EBA des de la 13/14 a la 15/16.

Amb l’arribada de Domingo l’equip dirigit per Gerard Encuentra reforça la zona interior acompanyant, als fins ara renovats, Gasque i Aventín.

D’altra banda, l’aler Martí Domingo, germà d’en Pol, també formarà part de la plantilla del CB Pardinyes – Lleida la propera temporada 2017/2018 en Lliga EBA.

L'Aler lleidatà arriba del CB Alpicat de Copa Catalunya.

L’Aler lleidatà arriba del CB Alpicat de Copa Catalunya.

Martí arriba a l’equip groc i negre després de formar part, la passada campanya, de la plantilla del Club Bàsquet Alpicat de Copa Catalunya amb el qual va aconseguir la salvació en els play-off de descens i promedió, en lliga regular, una mitjana de 13,1 punts, 6,38 rebots i una valoració de 13 per partit, jugant una mitjana de 26 minuts en cada trobada.Martí és un ràfec que destaca per la seva capacitat rebotadora, la seva carrera al contraatac i la seva agressivitat en l’un contra un.

L'entrenador, Gerard Encuentra, amb els seus dos nous jugadors.

L’entrenador, Gerard Encuentra, amb els seus dos nous jugadors.

CatalanEnglishSpanish