Plantilla Jugadors Temporada 2017-2018

3-MARTI DOMINGO

ALER

Fitxa jugador

11-RUBEN FERNÁNDEZ

ALER

Fitxa jugador

20- ORIOL BALSELLS

ESCOLTA

Fitxa jugador

6- ADRIÀ RIVAS

BASE

Fitxa jugador

14- CARLOS GASQUE

ALA- PIVOT

Fitxa jugador

22- XAVIER MENDIBURU

ALER

Fitxa jugador

9-ORIOL JORGE

ESCOLTA

Fitxa jugador

15- JAIME AVENTIN

PIVOT

Fitxa jugador

23- POL DOMINGO

ALA-PIVOT

Fitxa jugador

10- PAU LÓPEZ

BASE

Fitxa jugador

17-EDU VILLACAMPA

PIVOT

Fitxa jugador

Cos Tècnic 

GERARD ENCUENTRA

ENTRENADOR

DAVID MOYA

ENTRENADOR AJUDANT

CARLA CALONGE

PREPARADORA FÍSICA

CRÒNIQUES I ESTADÍSTIQUES

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes, líder gràcies a la primera part

L'Ilerdauto Nissan PArdinyes va aconseguir una nova victòria aquesta temporada contra un Palma Air Europa que arribava a Lleida empatat a punts amb els lleidatans i disputant el liderat a l'equip groc i negre. En els dos primers periodes, els de Encuentra van desfer-se del rival assolint el liderat en solitari.

El liderat en joc

Sisena jornada de Lliga EBA en la que l'Ilerdauto Nissan Pardinyes-Lleida rebrà un Club Bahía San Agustin que arriba com a colíder del grup CB de Lliga EBA empatats amb els lleidatans.

Tercera victòria amb pròrroga i patiment

El Club Basquet Pardinyes va sumar la tercera victòria de la temporada d'una forma més complicada del que els números feien preveure a la majoria. Tal i com ja va comentar en Gerard Encuentra, els Andorrans van sortir al 100% en busca de la primera victòria de la temporada i van complicar, molt, el partit als groc i negres.

La bona defensa tomba el líder

El Club Basquet Pardinyes va sumar, aquest dissabte, la segona victòria de la temporada, 82-65, després d'un gran partit contra el líder, CB Vic, que els groc i negres van dominar en tot moment.

Acabem la pretemporada amb bon sabor de boca guanyant, 64-91, al Morabanc Andorra B

Bona victòria del nostre sènior de Lliga EBA en el seu desplaçament a Andorra per jugar la segona jornada de la Lliga Catalana EBA per 64-91. La bona defensa i l'encert des de la línia de tres punts, van permetre als nostres acabar la pretemporada amb bon sabor de boca a l'espera de la primera jornada de Lliga EBA d'aquest dissabte a les 20h a Barris Nord.