Victòria Partit molt competit a la pista del tercer classificat, el CB Igualada per 62-69. En un matx que s’ha decidit en el darrer quart a favor dels grocs i negres.

Primer Quart: Bon inici dels grocs i negres en el tram inicial de partit amb una bona activitat ofensiva davant una defensa molt intensa dels locals. Amb el pas dels minuts, els locals han millorat en atac, però els visitants continuaven per davant i han finalitzat el primer quart guanyant per 1 punt (14-15).

Segon Quart: Un tram inicial de quart molt igualat per part dels dos equips amb constants intercanvis, malgrat la iniciativa l’acabat agafant els locals, a causa de la seva intensitat i al control del rebot que els hi han permès tenir segons opcions…
En el tram final del quart, els d’Igualada han ampliat la diferència fins als 7 punts en arribar al descans (37-30)

Tercer quart: A la represa, els locals continuaven creant molts problemes als grocs i negres per culpa de la seva duresa defensiva, que ha provocat que arribessin a tenir fins a 11 punts (diferencia a favor els locals). Però el Pardinyes, després d’un temps mort, ha reaccionat de la mà de Domingo M. amb 5 punts seguits, que hi ha permès retallar distàncies. Aquest devessall d’intensitat tant al darrere com al davant ha provocat que en finalitzar el tercer quart, el Pardinyes solament anés per 3 punts (50-47).

Darrer quart: Un bon inici de quart ha provocat que el Pardinyes empates el partit ràpidament. La igualtat s’ha mantingut pràcticament fins quan faltaven 3 minuts, on l’encert ofensiu i un bon control del rebot defensiu, ha fet que anés ampliant la diferencia el Pardinyes fins als 7 punts finals (62-69).