Nova victòria de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes (78-65) en el partit corresponent a la jornada 19 que va enfrontar els de Gerard Encuentra amb el Mataró FEIMAT. Tot i el mal inici dels grocs i negres, els lleidatans van aconseguir reposar-se i acabar emportant-se una nova victòria que els permet mantenir‘s en la lluita de dalt.

Primera part.

Mal inici dels de Gerard Encuentra que amb molts errors en defensa permetien al Mataró posar-se per davant en el primer període més per demèrit dels lleidatans que per mèrit propi. Arribant al final del primer quart 17-27.Al segon període l’Ilerdauto Pardinyes va reaccionar aconseguint recuperar la diferència del primer període i donar la volta al marcador gràcies al gran encert des de la línia de 3 punts, arribant al descans 43-37.

Yohan Disla va debutar amb la samarreta groga i negra

Segona Part

El tercer període ha estat el definitiu. La gran defensa de l’Ilerdauto ha permès als lleidatans deixar el partit quasi sentenciat amb un joc ràpid a la contra que deixava un marcador de 62-49 al final del tercer quart.
El darrer període va ser més disputat del que va reflectir el marcador final. Els visitants van intentar retallar distàncies però la gran intensitat defensiva i l’encert en els moments claus va sentenciar el partit a favor de l’Ilerdauto que suma la victòria número 14 dels lleidatans.
Com a nota a destacar, el debut del nou jugador de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes, Yohan Disla, que va jugar els darrers segons del matx.