El CB PARDINYES NEGRE va perdre contra el CB CERVERA Verd. Partit molt intens, jugat amb molta intensitat, caracteritzat per una bona actitud, sobretot defensiva. Els jugadors visitants han anat de  menys a més. mostrant confiança i  valentia amb el seu treball durant el matx. Un partit molt igualat, agraït de veure.

El partit ha sigut liderat pel joc del equip local, parcials amb una àmplia diferència de punts que afavoria al Cervera. Una defensa asfixiant ha deixat sense opció al C.B. Pardinyes, fins a la mitjà part. En començar la segona part, el rumb del partit ha canviat per complet. Les ganes de l’equip visitant, afegides al “shock” post-lesió d’un dels jugadors importants del C.B. Cervera…han sigut aprofitades per l’equip visitant, sent capaç de fer un pas de gegant i canviar el rumb del partit.  Resultat final 56-52.

56 CB CERVERA MOBEL LINEA VERD: Carrascal (4), Cañal (4), Llebanc (2), Castells (10), Pedros (7), Naaved (15), Mounadi (3), Bonjoch (11).

52 C.B. PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Hidalgo (2), Escribano (16), Jordan (8), Diarra (1), Badia (3), Marco (14), Bordes (-), Da Silva (8)

CATEGORIA: Infantil Masculi Anada Primera Eliminatòria Prèvia

ÀRBITRE: Cañas S.

PARCIALS: 24-8; 17-12; 13-20; 2-12

CatalanEnglishSpanish