Partit entre el C.B.CERVERA MOBEL LINEA contra el Junior Groc del C.B.PARDINYES, amb victòria visitant per 63 a 78.

El partit va començar, amb els de Cervera molt més encertats durant els primers minuts del període, cosa que els de Pardinyes van rectificar i van acabar emportant-se el primer període (15-26). El segon període va ser igualat, on els de Cervera van aconseguir més encert i els de Pardinyes el van baixar una mica respecte al primer període, arribant al descans 31 a 39 pels groc i negres.

A la represa, els visitants van sortir molt més concentrats en defensa i molt col·laboratius en atac, fent un parcial de 18 a 29, que els hi va donar una gran diferència per afrontar l’últim període. Es va començar l’últim període 49 a 68, però els de Cervera en cap moment van baixar els braços i van intentar reduir el desavantatge. Tot i un bon últim quart dels locals, els groc i negres van continuar sent un gran bloc defensiu, cosa que va evitar la remuntada dels de Cervera, emportant-se la victòria els de Pardinyes per 63 a 78.

Malgrat les baixes que tenien els dos equips, es va veure un gran partit, i cal remarcar  el bon fair-play dels dos conjunts.

63 CB CERVERA MOBEL LINEA: Jubies,  M.(2), Bundo, J.(2), Castells, M.(12), Perella, S.(8), Tolosa, J.(5), Sterea, G.(20), Beleta, M.(14), Bardeli, A.(-).

78 C.B.PARDINYES GROC-LLEIDA: Gomez, A.(12), Lesan, J.(21), De Toledo, M.(10), Martin, A.(10), Fons, N.(10), Bernaus, P.(12), Alsinet, A.(3), Gonzalez, A.(-).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 5

ÀRBITRE: Ruiz M.

PARCIALS: 15-26; 16-13; 18-29; 14-10;