Partit entre el CB CERVERA MOBEL LINEA contra el Junior Groc del C.B.PARDINYES, amb victòria local per 60 a 59.

El partit va començar amb els locals molt més encertats i ficats en el partit, el que va provocar que els visitants anessin a remolc. Tot i el gran inici dels de Cervera, els de Pardinyes no li van perdre la cara al partit amb una bona defensa arribant al descans amb un marcador desfavorable de 38 a 32.

A la represa, tot va continuar amb la mateixa igualtat, amb la que va acabar la primera part, arribant a l’últim període perdent per 8 punts els groc i negres. Un gran inici en el darrer quart dels visitants, va fer que el resultat s’igualés però, el bon encert dels cerverins els hi va donar la victòria final per 60 a 59 .

60 CB CERVERA MOBEL LINEA: Jubies,  M.(-), Bundo, J.(2), Pique,  N.(11), Sterea, C.(7), Tolosa, J.(9), Perella, S.(3), Beleta, M.(24), Costa, P.(2), Cases, M.(3), Bardeli, A.(2).

59 C.B.PARDINYES GROC-LLEIDA: Gomez, A.(2), Roca,  Q. (2), Lesan,  J.(30), Guallar,  D.(-), Toledo   M.(6), Padilla  P.(-), Martin,  A.(-), Fons, N.(-), Bernaus,  P.(19), Rodriguez  A.(-).

CATEGORIA: Junior Masculi Grup 1

ÀRBITRE: Martin F.J.

PARCIALS: 18-14; 20-18; 16-15; 6-12;