El CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA va guanyar a domicili contra el CENG. L’equip visitant va ser capaç de vèncer, fent un partit seriós i molt complet.

Tot i d’un bon inici l’equip local va dominar el marcador, un temps mort en el moment oportú va ser capaç d’aturar aquest avantatge. El CB PARDINYES va despertar i va començar a jugar com a equip, fent un joc molt senzill, vistós i sobretot…molt vertical, aconseguint els primers resultats parcials a favor a partir del segon quart. La major part del partit, va haver-hi una gran disputa i molta tensió a pista. Destacar un alt nivell d’intensitat, de concentració i de cooperació a mida que passaven els minuts.

Finalment, el CB PARDINYES va ser capaç d’establir una diferència de punts còmode, per a poder gaudir els minuts finals sense patir. Resultat final 43 a 73.

43 CENG: Eroles (9), Lopez (7), Vega (5), Eroles (7), Carli (4), Djougo (5), Ceban (4), Pont (2).

73 CB PARDINYES NEGRE-LLEIDA: Hidalgo (4), Escribano (12), Jordan (8), Diarra (10), Badia (4), Marco (13), Portoles (2), Bordes (5), Da Silva (15).

CATEGORIA: Infantil Masculi Grup 4

ÀRBITRE: De Toledo C.W.

PARCIALS: 10-10; 6-19;20-17;7-27;