El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a la difícil pista del Physic CB Igualada, en la 10ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 72 a 79 i d’aquesta manera encadena dos victòries consecutives que li permet continua a la zona alta de la classificació juntament amb el CB Quart. En un partit, on els visitants han realitzat una gran segona part en tots els aspectes tant ofensivament com defensivament, arribant a tenir una màxima diferència de 13 punts, que els ha permès dominar el matx i endur-se la victòria.

El partit ha començat amb domini local, en el tram inicial del primer quart, però desprès d’un temps mort visitant, els groc i negres han aconseguit igualar el matx, a partir d’una bona intensitat defensiva i un bon moviment de pilota que els permetia tirs còmodes. Malgrat això, durant la resta del quart, hi hagut constants intercanvis en el marcador. El C.B. Pardinyes ha aconseguit finalitzar el primer quart amb 1 punt a favor (17 a 18). En el segon quart, els groc i negres han sortit més intensos i han tingut varies acciones en atac per obrir una diferència al voltant dels 7-8 punts. Però, els locals, malgrat anar per darrere en el marcador, mai han perdut la cara al partit i no han permès que els visitants ampliessin la diferència, en especial, en el tram inicial del quart. Fins i tot, els jugadors d’Igualada han aconseguit donar-li la volta al marcador en el tram final del segon quart. Amb tot això, el CB Pardinyes ha arribat al descans amb 1 punt a sota (37-36).

A la tornada dels vestidors, els groc i negres han pujat el seu nivell defensiu acompanyat d’una bona circulació de pilota en atac, en especial, cal destacar l’encert des de la línia de 3 punts, que els ha permès tornar al capdavant en el marcador i han arribat a tenir una màxima diferència de 13 punts. Però, els locals, els quals han competit fins al final del partit, han retallat les diferències, en el tram final del quart, fins a situar-se a 6 punts. El CB Pardinyes ha finalitzat el tercer quart guanyant per 6 punts (53-59).  En el darrer període, els locals han intentat capgirar el marcador, han arribat a situar-se a 1 punt, però els visitants han sapigut tornar a la bona intensitat defensiva desplegada durant alguns trams del partit, el que ha provocat tirs precipitats  dels locals, i acompanyat d’un bon encert des de la línia de tres punts ha provocat que els groc i negres tinguessin una diferència favorable de 9 punts en els darrers minuts de partit. Al final, victòria dels groc i negres per 72 a 79. Amb aquesta victòria, els groc i negres tornen a la dinàmica de la victòria com a visitant, i alhora encadena la segona victòria consecutiva.

72 PHYSIC CB IGUALADA: Riu (13), Burges (2), Moliner (3), Torres (8), Benito (6), Latorre (-), Garcia (19), Gual (2), Creus (4), Laguarta (-), Tejero (14), Cami (1).

79 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (21), Gracia (2), Rivas (-), Ruiz (8), Jorge (7), Lopez (10), Fernandez (8), Garcia (-),  Gasque (6), Aventin (2), Villacampa (10), Mendiburu (5).

CATEGORIA: 10a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Hormigo A. / Rodriguez L.

PARCIALS: 17-18; 20-18; 16-23; 19-20;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, diumenge 18 de Desembre del 2016, l’11a Jornada de la Lliga EBA C-B al Polisportiu Can Serra davant del Barbera Team Values a partir de les 18:00h.