El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a casa davant del Palma Air Europa, en la 12a Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 98 a 64 i d’aquesta manera encadena quarta victòria consecutiva que li permet continua a la zona alta de la classificació. En un partit, on els visitants han realitzat un gran partit en tots els aspectes, tant ofensivament com defensivament, que els ha permès trencar el matx ja des del primer quart i endur-se la victòria.

Pardinyes-Palma3

El partit ha començat amb domini local, els quals han desplegat una alta intensitat en defensa, la qual ha provocat que els locals no poguessin realitzar transicions ràpides i accions còmodes de tir, i alhora els groc i negres han tingut un elevat encert. El C.B. Pardinyes ha aconseguit finalitzar el primer quart amb 14 punt a favor (30 a 16). Al segon quart, els visitants han reaccionat a través d’una bona activitat defensiva durant el quart i un increment en l’encert en atac, que els ha permès situar-se a 8 punts. Però, els groc i negres han reaccionat i han pogut mantenir una diferència al voltant dels 10-14 punts durant la resta del quart. Amb tot això, el CB Pardinyes ha arribat al descans amb 14 punt a dalt (50-36).

Pardinyes-Palma1

A la tornada dels vestidors, en tota la segona part, els groc i negres han tornat a desplegar el gran nivell defensiu, que els ha permès controlar el rebot i no permetre accions còmodes de tir als locals, i alhora en atac han tingut un elevat encert en atac, en especial, des de la línia de 3 punts i accions de transicions. Tot això, ha provocat que el CB Pardinyes trenqués el partit i arribés a tenir una màxima diferència de 34 punts. Al final, victòria dels groc i negres per 98 a 64. Amb aquesta victòria, els groc i negres continuen amb la bona dinàmica com a local, i alhora encadenen la quarta victòria consecutiva.

Pardinyes-Palma2

98 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (6), Gracia (6), Rivas (4), Ruiz (4), Jorge (9), Lopez (9), Fernandez (25), Garcia (6),  Gasque (9), Aventin (6), Villacampa (5), Mendiburu (9).

64 PALMA AIR EUROPA: Resta (4), Perez (4), Garcia (11), Llompart (4), Reda (-), Deus (4), Serra (10), Gonzalez (8), Bustamante (10), Tomas (9).

CATEGORIA: 12a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Olivares J.M. / Oliver J.

PARCIALS: 30-16; 20-20; 23-16; 25-12;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, diumenge 22 de Gener del 2017, la 13a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pabellón Can Vinader davant del BBA Castelldefels a partir de les 18:15h.