El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a la complicada pista del Barbera Team Values, en l’11a Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 61 a 72 i d’aquesta manera encadena tres victòries consecutives que li permet continua a la zona alta de la classificació juntament amb el CB Quart. En un partit, on els visitants han realitzat un gran darrer quart, tant ofensivament com defensivament, arribant a tenir una màxima diferència de 15 punts, que els ha permès trencar el matx i endur-se la victòria.

El partit ha començat amb domini visitant, els quals han desplegat una alta intensitat en defensa, la qual ha provocat que els locals no poguessin realitzar transicions ràpides i accions còmodes de tir, i alhora els groc i negres han tingut un elevat encert, on cal destacar el gran inici ofensiu d’Oriol Jorge. El C.B. Pardinyes ha aconseguit finalitzar el primer quart amb 10 punt a favor (12 a 22). Al segon quart, els locals han reaccionat a través d’una bona activitat defensiva durant el quart i un increment en l’encert en atac. Per contra, els groc i negres tenien una baixada en el seu nivell defensiu, que permetia accions còmodes de tir i control del rebot per part dels locals.  Amb tot això, el CB Pardinyes ha arribat al descans amb 1 punt a sota (37-36).

A la tornada dels vestidors, el partit durant el tercer quart  ha agafat un ritme més parat, on el parcial de 12 a 9 favorable als jugadors del Barbera reflexa el poc encert per part dels dos equips i on la quantitat de faltes xiulades ha fet que el ritme del matx fos lent. Malgrat això, durant el quart ha hagut constants intercanvis en el marcador. El CB Pardinyes ha finalitzat el tercer quart perdent per 4 punts (49-45).  En el darrer període, els groc i negres han tornat a desplegar el gran nivell defensiu, que els ha permès controlar el rebot i no permetre accions còmodes de tir als locals, i alhora en atac han tingut un elevat encert en atac, en especial, des de la línia de 3 punts i accions de transicions. Tot això, ha provocat que el CB Pardinyes trenqués el partit i arribés a tenir una màxima diferència de 15 punts. Al final, victòria dels groc i negres per 61 a 72. Amb aquesta victòria, els groc i negres continuen amb la bona dinàmica com a visitant, i alhora encadenen la tercera victòria consecutiva.

61 BARBERA TEAM VALUES: Lopez (2), Cairo (11), Vall-Llobera (5), Soumah (5), Guardia (11), Olaguibe (2), Castellanos (5), Llull (4), Perez (6), Barbosa (10).

72 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (6), Gracia (12), Rivas (4), Ruiz (4), Jorge (18), Lopez (17), Fernandez (-), Garcia (3),  Gasque (-), Aventin (2), Villacampa (4), Mendiburu (2).

CATEGORIA: 11a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Chiva M. / Franquesa P.

PARCIALS: 12-22; 25-14; 12-9; 12-27;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 14 de Gener del 2017, la 12a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Barris Nord davant del Palma Air Europa a partir de les 16:00h.