El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a casa davant del Vive-El Masnou Basquetbol, en la 19ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 76 a 71 i d’aquesta manera aconsegueix situar-se en segona posició, després de la derrota del CB Quart a la pista del Mollet. El partit s’ha decidit en la primera part, en especial al primer quart, on els groc i negres han trencat el partit gràcies a una bona intensitat defensiva i un gran joc col·lectiu en atac, arribant a tenir una màxima diferència de 25 punts.

El partit ha començat amb els groc i negres molt intensos i ficats en defensa i amb un alt encert en atac degut a un gran joc col·lectiu que permetia accions còmodes de tir. Cal destacar que el C.B. Pardinyes deixava a l’equip de Masnou amb solament 11 punts anotats. El vendaval ofensiu dels locals permetia que aquests finalitzessin el primer quart amb una diferència favorable de 17 punts. (28 a 11). En el segon quart, els locals seguien amb la bona actitud defensiva, el fet es que deixaven amb 13 punts anotats als visitants, i alhora continuava desplegant un gran joc en atac, però el percentatge d’encert disminuïa, malgrat que aconseguien fer 18 punts. Durant el quart, els groc i negres ha arribat a tenir una màxima diferència de 25 punts. Amb tot això, el CB Pardinyes ha arribat al descans amb 22 punts a dalt (46- 24).

A la tornada dels vestidors, els visitants han demostrat perquè són la millor defensa del grup C-B i han començat a crear problemes en l’atac dels locals, el fet es que aquests solament han anotat 9 punts en el tercer quart, però aquesta millora en defensa no veia acompanyada en un millor encert en atac. Tot això, permetia que els visitants retallessin mínimament la diferència fins a situar-se a 18 punts a sota (55-37). En el darrer període, els atacs han superat les defenses però, el C.B. Pardinyes ha sapigut mantenir una diferència favorable entre els 15-18 punts, malgrat la defensa alternativa dels visitants, que havien començat a realitzar durant el tercer quart. Al final, victòria clara dels groc i negres per 76 a 61. Amb aquesta victòria, els groc i negres han aconseguit la 15a victòria de la temporada a la Lliga EBA 2016-2017 i es situen a la segona posició en solitari.

76 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (21), Gracia (2), Rivas (7), Ruiz (7), Lopez (3), Fernandez (9), Garcia (5),  Gasque (4), Aventin (2), Villacampa (2), Mendiburu (14).

61 VIVE-EL MASNOU BASQUETBOL: Fernandez (9), Tomeu (10), Solans (4), Catalan (5), Seidi (-), Valle (12), Esteves-Garcia (8), Ramon (6), Camins (7).

CATEGORIA: 19a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Soto M.A. / Monclus H.

PARCIALS: 28-11; 18-13; 9-13; 21-24;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 11 de Març del 2017, la 20a Jornada de la Lliga EBA C-B al Polideportivo Muro davant del A.E. Muro Basket Academy a partir de les 16:00h.