El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest diumenge a la pista del CB Cerdanyola al Dia “A”, en la 22ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 55 a 64 i d’aquesta manera finalitza la jornada en zona de play-off, després de la derrota del CB Quart. En un partit, on els groc i negres han anat pràcticament tot el matx per davant, exceptuant, els primers minuts del primer quart, malgrat que ha sigut un partit on els dos equips han tingut un baix encert a cistella

El partit ha començat, en els primers instants, amb un domini dels locals amb un parcial de 10-4, però que els groc i negres han sapigut donar-li la volta desplegant una bona intensitat en defensa i a la vegada bon encert a cistella, degut a un bon moviment de pilota i a la verticalitat a cistella. El CB Pardinyes ha finalitzat el primer quart guanyant per 8  punts (17-25). Al segon quart, els visitants han continuat amb la bona intensitat defensiva, que provocava tirs precipitats i pèrdues de pilotes per part dels locals, i un alt encert en atac. Tot això, feia que el CB Pardinyes arribés a tindré una màxima diferència de 13 punts, però el CB Cerdanyola reaccionava en el tram final i aconseguia situar-se a 5 punts al finalitzar el segon quart (36-41).

A la tornada dels vestidors, s’ha pogut veure una major igualtat en el que fa als parcials de la segona part, el fet que la diferència en el marcador s’ha mantingut al voltant dels 6-9 punts, degut a que els groc i negres no han pogut trencar el partit, malgrat que han arribat a tindré diferències superiors als 10 punts. Al final, victòria dels groc i negres per 55 a 64. Amb aquesta victòria, els groc i negres finalitzen la jornada en segona posició, i per tant, en zona de play-off.

55 CB CERDANYOLA AL DIA “A”: Brigman (8), Garcia (12), Salat (14), Domenech (4), Anton (4), Vico (-), Tena (9), Forne (3), Clemente (1).

64 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Rivas (4), Ruiz (4), Jorge (6), Fernandez (10), Gasque (22), Garcia (-), Gracia (6), Mendiburu (4), Hermet (8), Villacampa (-), Aventin (-).

CATEGORIA: 22a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Mateu M. / Ruiz C.

PARCIALS: 17-25; 19-16; 9-12; 10-11;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, divendres 31 de Març del 2017, la 23a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Barris Nord davant del Physic CB Igualada a partir de les 21:30h.