El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest diumenge a la pista del BBA Castelldefels, en la 13a Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 66 a 79 i d’aquesta manera encadena cinquena victòria consecutiva que li permet continua a la zona alta de la classificació. En un partit, on els groc i negres han anat de menys a més, en especial, destacar el segon quart, en el qual han obert una diferència superior als 10 punts que han sapigut mantenir durant tota la segona part i d’aquesta manera endur-se la victòria.

El partit ha començat amb domini local, tant en el ritme del partit com en la intensitat defensiva, que han obert una mínima diferència de 4 punts en el tram inicial del primer quart. Però, amb el pas dels minuts, els groc i negres han anat incrementant el seu nivell defensiu, malgrat que els locals tenien un alt encert ofensiu. El C.B. Pardinyes ha finalitzat el primer quart amb 3 punts a sota (23 a 20). Al segon quart, els visitants han pujat el seu nivell defensiu, cal destacar que els jugadors de Castelldefels solament han anotat 8 punts en el segon quart, i alhora tenien un gran joc col·lectiu i un alt encert ofensiu en atac, que els permetia donar la volta al marcador. Amb tot això, el CB Pardinyes ha arribat al descans amb 13 punts a dalt (31-43).

A la tornada dels vestidors, el partit es tornava més igualat en temes de parcials, tant al tercer com al darrer quart, però els grocs i negres aconseguien mantenir durant tota la segona part una diferència entre els 10-17 punts a favor. Els locals intentaven retallar la diferència, però el C.B. Pardinyes amb un joc seriós i en equip, tant en defensa com en atac, aconseguia contrarestar aquestes reaccions del BBA Castelldefels durant tota la segona part. Al final, victòria dels groc i negres per 66 a 79. Amb aquesta victòria, els groc i negres continuen amb la bona dinàmica com a visitant, i alhora encadenen la cinquena victòria consecutiva.

66 BBA CASTELLDEFELS: Haro (6), Martinez (7), Sese (8), Pages (5), Torres (-), Olmedo (1), Vazquez (6), Carrasco (5), Bertomeu (13), Boronat (15).

79 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Gracia (-), Rivas (6), Ruiz (7), Jorge (4), Lopez (17), Fernandez (6), Garcia (-),  Gasque (4), Aventin (6), Villacampa (6), Mendiburu (23).

CATEGORIA: 13a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Lazaro A. / Lopez S.

PARCIALS: 23-20; 8-23; 21-19; 14-17;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 28 de Gener del 2017, la 14a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Municipal Plana Lledó davant del Recambios Gaudí C.B. Mollet a partir de les 19:45h.