El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a casa davant del Barbera Team Values, en la 24a Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 90 a 57 i d’aquesta manera encadena quarta victòria consecutiva que li permet continua a la zona alta de play-off com a segon classificat en solitari. En un partit, on els groc i negres han anat tot el matx per davant i han desplegat un alt nivell defensiu i ofensiu que els ha permès arribar a tenir una màxima diferència de 33 punts.

El partit ha començat amb domini groc i negre, els quals han desplegat una alta intensitat en defensa, la qual ha provocat que els visitants no poguessin realitzar transicions ràpides i accions còmodes de tir, i alhora els groc i negres han tingut un elevat encert, on cal destacar el gran inici ofensiu de Pau López. El C.B. Pardinyes ha aconseguit finalitzar el primer quart amb 7 punts a favor (23 a 16). Al segon quart, els locals han continuat amb la bona activitat defensiva durant el quart, el fet es que han deixat als barberins amb solament 13 punts anotats. Amb tot això, els groc i negres han arribat a tindre una diferència favorable en aquest quart de 15 punts. Malgrat la reacció dels visitants, els quals han arribat a situar-se a 9 punts, els locals han aconseguit arribar al descans amb una diferència favorable de 13 punts (42-29).

A la tornada dels vestidors, el partit continuava amb domini del CB Pardinyes, el qual continuava amb la bona intensitat defensiva desplegada en la primera part i alhora seguia amb bon encert ofensiu, que provocava que la diferència al marcador anés incrementant. El CB Pardinyes ha finalitzat el tercer quart guanyant per 20 punts (68-48).  En el darrer període, els groc i negres han trencat definitivament el matx degut a l’alt encert en atac i a la bona defensa, el fet es que han deixat solament amb 9 punts anotats als visitants en els darrers 10 minuts de partit. Tot això, ha provocat que el CB Pardinyes arribés a tenir una màxima diferència de 33 punts. Al final, victòria clara dels groc i negres per 90 a 57. Amb aquesta victòria, els groc i negres mantenen la segona posició en solitari i a falta de 2 jornades per finalitzar la Lliga Regular segueixen depenen d’ells mateixos per acabar en zona de play-off.

90 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (18), Gracia (14), Rivas (7), Ruiz (4), Jorge (11), Lopez (14), Fernandez (3), Garcia (3),  Gasque (5), Aventin (-), Villacampa (6), Mendiburu (5).

57 BARBERA TEAM VALUES: Lopez (6), Cairo (8), Soumah (3), Guardia (9), Olaguibe (13), Martinez (-), Llull (6), Mas de Xaxars (5), Perez (7).

CATEGORIA: 24a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Hernandez D. / Jerez R.

PARCIALS: 23-16; 19-13; 26-19; 22-9;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 22 d’Abril del 2017, la 25a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Toni Servera davant del Palma Air Europa a partir de les 19:00h.