El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a casa davant del Bàsquet Sitges, en la 5ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 84 a 87 i d’aquesta manera aconsegueix la quarta victòria a la Lliga EBA 2016-2017. El partit s’ha decidit a la pròrroga, on els locals han estat més encertats, desprès de forçar-la havent remuntat fins a 5 punts als visitants en el quart període.foto-equip-eba

El partit ha començat amb un CB Pardinyes concentrat i amb bon encert en atac, que propiciava que en els primers instants agafés una diferència de 6 punts. Però, amb els pas dels minuts, el partit s’ha anat igualant gràcies a les segones oportunitats que aconseguien els visitants a través del rebot i que eren aprofitades pel seu bon joc interior. Malgrat això, els groc i negres, en els instants finals del quart, aconseguien tornar a obrir una diferència i finalitzaven el primer quart amb 5 punts a dalt (19-14). En el segon quart, els locals tornaven a sortir més concentrats i amb bon encert en atac aconseguien ampliar la diferència fins als 9 punts a favor. Durant el quart, els groc i negres mantenien diferències favorables entre els 6-7 punts a favor. Malgrat això, els visitants mai han perdut la cara al partit i no deixaven que els locals poguessin ampliar la diferència i anar-se’n amb una renta més amplia a la mitjà part. Amb tot això, el CB Pardinyes arribava al descans amb 6 punts a dalt (35-29).

foto-equip-eba0

A la tornada dels vestidors, el Basquet Sitges sortia més concentrat en defensa i alhora realitzava transicions ràpides, el que li permetia tenir accions més còmodes per anotar, i continuava aprofitant les segones opcions, gràcies al rebot ofensiu. Malgrat això, els locals continuaven mantenint-se al capdavant del marcador quasi tot el quart, exceptuant els instants finals, on els jugadors de Sitges s’han situat dos punts a sobre. Amb tot això, el partit estava igualat a 46 al finalitzar el tercer quart. En el quart període, els visitants van continuar amb la bona intensitat defensiva, el que provocava nerviosisme en els locals, i a la vegada la millora d’encert a cistella provocava que a falta de menys de 2 minuts per finalitzar el partit es situessin 5 punts a sobre. Però, dos triples dels groc i negres en els darrers segons de partit ha portat el partit a la pròrroga. A la pròrroga, el CB Pardinyes ha estat més concentrat en defensa i ha tingut un millor encert en atac, el que ha provocat que el partit es decantés cap al costat dels locals i finalitzat amb un marcador favorable de 79 a 72.

foto-equip-eba1

Al final, victòria a la pròrroga dels groc i negres per 79 a 72. Amb aquesta victòria, els groc i negres han aconseguit la quarta victòria consecutiva, la segona com a local, de la temporada a la Lliga EBA 2016-2017.

79 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (11), Gracia (5), Rivas (3), Ruiz (-), Jorge (3), Lopez (20), Fernandez (2), Garcia (-),  Gasque (5), Aventin (3), Villacampa (14), Mendiburu (13).

72 BASQUET SITGES: Carretero (8), Dominguez (4), Perez R. (3), Riu (25), Saladie (7), Sabate (3), Perez M. (6), Gonzalvez (8), Rodriguez (-), Velasco (3), Thiam (5).

CATEGORIA: 5a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Soto M.A. / Ruiz C.

PARCIALS: 19-14; 16-15; 11-17; 20-20; 13-6

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 5 de Novembre del 2016, la 5a Jornada de la Lliga EBA C-B al Poliesportiu Municipal del Masnou davant del Vive-El Masnou Basquetbol a partir de les 20:15h.