El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a casa davant el CB Cerdanyola al Dia “A”, en la 9ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 98 a 67 i d’aquesta manera torna a la dinàmica de la victòria que li permet continua a la zona alta de la classificació. En un partit, on els locals han trencat el matx a la primera part, desprès d’una gran defensa desplegada per aquests que els ha permès arribar ja al descans guanyar per 21 punts.

El partit ha començat amb un domini clar dels locals, desplegant una alta intensitat en defensa i a la vegada bon encert a cistella, els quals han obert diferència ràpidament en el marcador. Aquesta diferència, poc a poc, ha anat incrementant-se fins a finalitzar el primer quart 11 punts a dalt els groc i negres (31-20). Al segon quart, els locals han continuat amb la bona intensitat defensiva, que provocava tirs precipitats i pèrdues de pilotes per part dels visitants, i un alt encert en atac. Tot això, feia que el CB Pardinyes anés ampliant cada vegada més la diferència fins arribar al descans amb 31 punts a favor (62-31).

A la tornada dels vestidors, s’ha pogut veure una major igualtat en el que fa als parcials de la segona part, malgrat que la diferència en el marcador s’ha mantingut al voltant dels 30 punts favorable als groc i negres. Durant la segona part, el CB Pardinyes ha tingut una màxima diferència favorable de 37 punts. Però, en el tram final del partit, els visitants han retallat la diferència fins als 31 punts finals. Al final, victòria dels groc i negres per 98 a 67. Amb aquesta victòria, els groc i negres tornen a la dinàmica de la victòria, i alhora encadenen 4 victòries consecutives com local.

98 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (16), Gracia (6), Rivas (7), Ruiz (5), Jorge (11), Lopez (8), Fernandez (6), Garcia (8),  Gasque (13), Aventin (4), Villacampa (6), Mendiburu (8).

67 CB CERDANYOLA AL DIA “A”: Gonzalez (16), Salat (10), Vico (-), Mike (3), Tena (12), Fabregat (-), Jane (6), Villadelprat (-), Forne (16), Puig (4).

CATEGORIA: 9a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Mendoza D. / Ruiz C.

PARCIALS: 31-20; 31-11; 19-15; 17-21;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 3 de Desembre del 2016, la 10a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Municipal de les Comes davant del Physic CB Igualada a partir de les 19:45h.