El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a casa davant del BC Morabanc Andorra “B”, en la 17ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 71 a 69 i d’aquesta manera continua a la part alta de la classificació i amb opcions de finalitzar en places de playoff. El partit ha estat marcat per un tram final de partit, on els groc i negres han estat més encertats i han sapigut competir millor per endur-se la victòria després d’anar pràcticament tot el partit per sota en el marcador.

_74A0778

El partit ha començat amb molta igualtat entre els dos equips, on les defenses estaven sent superiors i provocaven males seleccions de tirs o pèrdues de pilota. Amb tot això, al final del primer quart es reflexava aquesta igualtat amb empat a 15 en el marcador. que propiciava que en els primers instants agafés una diferència de 7 punts. En el segon quart, els andorrans continuaven amb el mateix nivell defensiu i dominant clarament el rebot, que feia que els groc i negres donessin segones opcions als locals i que els permetia controlar una diferència favorable de 6 punts Malgrat això, el CB Pardinyes, en els instants finals del quart, retallava la diferència, gràcies a l’encert en atac, i aconseguia arriba al descans perdent per 1 punt (34-35).

_74A0813

A la tornada dels vestidors, el CB Pardinyes sortia més concentrat en defensa i no permetia tantes segones opcions com a la primera part. Malgrat la millora en defensa, on els andorrans solament han anotat 11 punts, els groc i negres seguien amb problemes d’encert en atac però, aconseguien donar-li la volta al marcador i finalitzar el tercer quart guanyant per 2 punts (48-46). En el darrer quart, els visitants pujaven la intensitat defensiva i controlaven millor el rebot defensiu i a la vegada una millora en l’encert ofensiu provocava que els groc i negres ampliessin la diferència fins als 7 punts. Però, en el tram final, els andorrans han reaccionat i han aconseguit ajustar la diferència fins als 2 punts, però el CB Pardinyes ha sapigut mantenir la diferència fins al final del partit. Al final, victòria dels groc i negres per 71 a 69.

_74A0931

_74A1038

71 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (14), Gracia (10), Rivas (2), Ruiz (6), Jorge (2), Lopez (16), Fernandez (6), Garcia (-),  Gasque (4), Aventin (2), Villacampa (4), Mendiburu (5).

69 BC MORABANC ANDORRA “B”: Schneider (10), Bartolome (-), Jevric (2), Fernandez (14), De Oliveira (4), Bria (5), Guzman (-), Gabriel (23), Niang (11).

CATEGORIA: 17a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Chiva M. / Alcaraz Y.

PARCIALS: 15-15; 19-20; 14-11; 23-23;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 25 de Febrer del 2017, la 18a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Pins Vens davant del Basquet Sitges a partir de les 18:00h.