El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a la pista del Bàsquet Sitges, en la 18ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 61 a 66 i d’aquesta manera segueix fent història en la seva millor temporada a la Lliga EBA que li permet continuar a la part alta de la classificació i amb opcions de finalitzar en places de play-off. El partit ha estat marcat per un bon segon quart dels groc i negres que els han estat permès agafar una diferència al voltant dels 10-12 punts i que l’han sapigut administrar fins al final del partit i endur-se la victòria.

El partit ha començat amb els locals més intensos en defensa i amb millor encert en atac, que propiciava que, amb el pas dels minuts del primer quart, obrissin diferència en el marcador. Per contra, els groc i negres sortien molt erràtics en atac i tous en defensa. El C.B. Pardinyes finalitzava el primer quart perdent per 7 punts (19-12). En el segon quart, els visitants sortien molt més intensos en defensa i acompanyat d’un millor moviment de pilota en atac, fet que provocava que tinguessin situacions més còmodes de tir i de finalitzacions. Tot això, feia que els groc i negres donessin la volta al marcador i arribessin a tenir una diferència favorable entre els 10-12 punts. Amb tot això, el CB Pardinyes arribava al descans amb 10 punts a dalt (26-36).

A la tornada dels vestidors, es veia igualtat entre els dos equips durant el tercer quart, però amb un C.B. Pardinyes sent capaç de mantenir la diferència al voltant dels 8 punts, malgrat que els locals ho intentaven no eren capaços d’apropar-se més en el marcador. Amb tot això, els groc i negres finalitzaven el tercer quart guanyant per 8 punts (43-51). En el darrer període, els visitants van continuar amb la bona intensitat defensiva i a la vegada un bon dinamisme en atac, fet que provocava que a falta de menys de 3 minuts tinguessin una diferència favorable de 12 punts. Però, en els instants finals, els locals, a partir de l’encert des de la línia de 3 punts i des de la línia de tirs lliures, els ha permès retallar la diferència fins als 5 punts finals. Al final, victòria dels groc i negres per 61 a 66. Amb aquesta victòria, els groc i negres han aconseguit la 14a victòria, la sisena com a visitant, de la temporada a la Lliga EBA 2016-2017.

61 BASQUET SITGES: Carretero (9), Sabate M. (-), Dominguez (8), Perez R. (5), Riu (12), Buti (3), Sabate X. (9), Perez M. (3), Gonzalvez (6), Rodriguez (-), Velasco (4), Thiam (2).

66 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Lafuente (-), Hermet (11), Gracia (9), Rivas (6), Jorge (2), Lopez (12), Fernandez (-), Gasque (11), Aventin (2), Mendiburu (13), Vinos (-).

CATEGORIA: 18a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Jerez R. / Martinez F.

PARCIALS: 19-12; 7-24; 17-15; 18-15;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 4 de Març del 2017, la 19a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Barris Nord davant del Vive-El Masnou Basquetbol a partir de les 20:00h.