El primer equip del C.B. Pardinyes ha perdut aquest dissabte a la pista del CB Quart-Germans Cruz, en la 16a Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 101 a 85 i d’aquesta manera es situa tercer en la classificació i amb l’average perdut amb els seus dos grans rivals per finalitzar en les dues primeres posicions. En un partit, on un mal darrer quart ha condemnat als groc i negres davant l’equip gironí que ha anat obrint cada cop més diferència, la qual ha arribat a ser de 16 punts.

El partit ha començat igualat entre els dos equips, on els atacs estaven superant les defenses respectives, en especial en els primers minuts. La igualtat s’ha mantingut durant bona part del primer quart, però en els darrers instants del quart, els gironins han agafat una petita diferència i d’aquesta manera, el CB Quart ha finalitzat 5 punts a sobre en el marcador al final del primer quart (23 a 18). En el segon quart, el CB Pardinyes pujava la seva intensitat defensiva, on destaca la bona defensa desplegada en conjunt però, no aconseguia retallar l’elevat encert ofensiu d’aquests. Malgrat això, els groc i negres veien com l’encert ofensiu cada cop era més elevat, el fet es que aconseguien guanyar per la mínima el parcial del segon quart. Amb tot això, el CB Pardinyes aconseguia arribar al descans perdent per 4 punts (47 a 43).

A la tornada dels vestidors, el partit continuava amb la mateixa dinàmica, on l’encert en atac per part dels dos equips era molt elevat. Malgrat això, els groc i negres, durant el tercer quart, aconseguien donar-li la volta al marcador i arribaven a situar-se 3 punts a dalt. Però, els gironins, a partir de bones defenses i acompanyat d’algunes decisions arbitrals dubtoses que han descentrat als visitants durant uns minuts, tornaven ràpidament a situar-se per davant en el marcador. El CB Pardinyes finalitzava el tercer quart perdent per 5 punts (71 a 66). En el darrer quart, els locals pujaven la intensitat defensiva, el que provocava nerviosisme en els visitants, i a la vegada continuaven tenint un gran encert, tant en situacions de transicions com des de la línia de 3 punts, el que provocava que els gironins ampliessin cada cop més la diferència fins a situar-se 16 punts a dalt. Malgrat això, el CB Pardinyes ha intentat retallar la diferència i alhora salvar l’average que era de 11 punts però, no ha pogut. Al final, derrota dels groc i negres per 101 a 85. Amb aquesta derrota, els groc i negres s’allunyen a una victòria dels dos primers classificats.

101 CB QUART-GERMANS CRUZ: Dos Santos (15), Bataller (20), Camos (2), Masllorens (9), Serra (-), Jimenez (15), Martorell (8), Vila (26), Lozano (-), Kanis (6).

85 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Lafuente (6), Ruiz (7), Jorge (8),Fernandez (10), Rivas (-), Gracia (6), Mendiburu (12), Hermet (9), Gasque (18), Aventin (9).

CATEGORIA: 16a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Girbal X. / Tello S.

PARCIALS: 23-18; 24-25; 24-23; 30-19;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 18 de Febrer del 2017, la 16a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Barris Nord davant del BC Morabanc Andorra “B” a partir de les 20:00h.