El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest diumenge a la pista del BC Morabanc Andorra “B”, en la 4ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 84 a 87 i d’aquesta manera aconsegueix la tercera victòria a la Lliga EBA 2016-2017. El partit ha estat marcat per una bona segona part dels groc i negres, que els ha permès donar la volta al marcador després d’una mala primera part, en especial el rebot, que han finalitzat 6 punts a sota.

El partit ha començat amb un CB Pardinyes concentrat i amb bon encert en atac, que propiciava que en els primers instants agafés una diferència de 7 punts. Però, amb els pas dels minuts, els andorrans han començat a dominar el rebot i han pujat el seu nivell defensiu, el que provocava que donessin la volta al marcador i finalitzessin el primer quart amb una diferència favorable de 3 punts (23-20). En el segon quart, els andorrans continuaven amb el mateix nivell defensiu i dominant clarament el rebot, que feia que els groc i negres donessin segones opcions als locals i poc a poc, s’anés ampliant la diferència a favor dels andorrans fins als 10 punts. Malgrat això, el CB Pardinyes, en els instants finals del quart, retallava la diferència, gràcies a l’encert en atac, i aconseguia arriba al descans perdent per 6 punts (44-38).

A la tornada dels vestidors, el CB Pardinyes sortia més concentrat en defensa i no permetia tantes segones opcions com a la primera part. Aquest fet, l’ha permès poder realitzar transicions ràpides i d’aquesta manera accions més còmodes per anotar. Però, malgrat la millora en defensa, els andorrans en el tercer quart han tingut un gran encert a cistella. Amb tot això, el CB Pardinyes ha finalitzat el tercer quart perdent per 1 punt (68-67). En el darrer quart, els visitants pujaven la intensitat defensiva, el que provocava nerviosisme en els locals, i a la vegada una millora en l’encert des de la línia de 3 punts provocava que els groc i negres li donessin la volta al marcador fins a situar-se a 8 punts. Malgrat això, en els darrers instants, els andorrans han arribat a situar-se a 3 punts, però el CB Pardinyes ha sapigut mantenir la diferència de 3 punts fins al final del partit. Al final, victòria dels groc i negres per 84 a 87. Amb aquesta victòria, els groc i negres han aconseguit la tercera victòria, la segona com a visitant, de la temporada a la Lliga EBA 2016-2017.

84 BC MORABANC ANDORRA “B”: Schneider (8), Jevric (17), Aguilar (-), Maric (12), Fernandez (7), De Oliveira (9), Bria (11), Isern (-), Guzman (-), Gabriel (20).

87 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (18), Gracia (4), Rivas (2), Ruiz (4), Jorge (10), Lopez (13), Fernandez (3), Garcia (-),  Gasque (11), Aventin (-), Villacampa (11), Mendiburu (11).

CATEGORIA: 4a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Hormigo A. / Franquesa P.

PARCIALS: 23-20; 21-18; 24-29; 16-20;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 29 d’Octubre del 2016, la 5a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Barris Nord davant del Basquet Sitges a partir de les 20:00h.