El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a casa davant del CB Valls, en la 21ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 85 a 77 i d’aquesta manera continua fent història a la Lliga i manté vives les opcions de poder finalitzar en posicions de play-off d’ascens. En un partit on els groc i negres han anat pràcticament sempre al capdavant en el marcador, malgrat que no han pogut trencar el matx en cap moment degut a que els visitants han desplegat una alta intensitat que els ha permès competit durant els 40 minuts.

_74A6906

El partit ha començat amb un domini dels locals, amb una alta intensitat en defensa i a la vegada bon encert a cistella, els quals han obert diferència en el marcador. Però, els visitants han reaccionat, a partir d’una millora en atac i un increment en defensa. Malgrat això, els groc i negres han finalitzat el primer quart guanyant per 8 punts (20-12). En el segon quart es veia molta més igualtat, ja que per una part els jugadors de Valls continuaven amb l’alta intensitat en defensa però, l’encert a cistella havia pujat, per contra, els locals mantenien el seu nivell defensiu i alhora l’encert en atac continua sent elevat. Amb tot això, el CB Pardinyes ha arribat al descans amb 6 punts a dalt (39-33).Al final, victòria dels groc i negres per 85 a 77.

_74A7118

A la tornada dels vestidors, es veia un tercer quart on els atacs clarament superaven les defenses, en especial, destacar el elevat encert dels visitants, malgrat que moltes opcions de tir estaven ben defensades. Aquest fet, provocava que l’equip de Valls pràcticament igualés el matx, però el CB Pardinyes aconseguia finalitzar el tercer quart guanyant per 1 punt (64-63).  En el darrer període, els groc i negres tornaven a incrementar el nivell defensiu, el que provocava que l’encert dels visitants baixés clarament respecte al tercer quart i tinguessin problemes en el moviment de pilota, i alhora l’encert en atac continuava sent elevat. Tot això, permetia al CB Pardinyes arriba al darrer minut amb una diferència favorable de 4 punts, que s’ha vist ampliada per l’encert en els tirs lliures en els instants finals. Al final, victòria dels groc i negres per 85 a 77. Amb aquesta victòria, els groc i negres continuen amb les opciones vives per poder entrar a les places de play-off d’ascens.

_74A7096

85 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (22), Gracia (6), Rivas (4), Ruiz (1), Jorge (4), Fernandez (5), Garcia (5),  Gasque (4), Aventin (-), Villacampa (12), Mendiburu (22).

77 CB VALLS NUTRION: Llagostera (10), Andreu (5), Navarro (2), Viader (6), Alba (13), Boada (7), Miguel (4), Medina (15), Ngomo (12), Sole (3).

CATEGORIA: 21a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Mendoza D. / Oliver J.

PARCIALS: 20-12; 19-21; 25-30; 21-14;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, diumenge 26 de Març del 2017, la 22a Jornada de la Lliga EBA C-B al Parc Esportiu Municipal Guiera davant del CB Cerdanyola al Dia “A” a partir de les 18:00h.