El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a casa davant d’un dur rival com és l’AE Muro Basket Academy, en la 7ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 92 a 80 i d’aquesta manera aconsegueix la sisena victòria a la Lliga EBA 2016-2017. En un partit molt complet dels groc i negres que han anat al capdavant del marcador pràcticament durant els 40 minuts, en especial, cal destacar la bona feina en defensa realitzada per l’equip.

El partit ha començat amb un clar domini dels groc i negres, amb un ritme alt de joc i a la vegada una bona defensa col·lectiva, en especial, la defensa sobre el joc interior mallorquí, els quals han anat obrint una diferència en el marcador, que poc a poc ha anat incrementant-se. El C.B. Pardinyes ha aconseguit finalitzar el primer quart amb 8 punts a favor (26 a 18). En el segon quart, els mallorquins sortien més concentrats i amb una millora en l’encert en atac aconseguien donar la volta al marcador, però amb una diferència mínima de 2 punts. Però, desprès d’un temps mort, els groc i negres han tornat a la mateixa dinàmica del primer quart i es tornaven a situar al capdavant, malgrat que en aquest cas, els visitants no permetien que la diferència fos molt gran. Amb tot això, el CB Pardinyes ha arribat al descans amb 5 punts a sota (42-37).

A la tornada dels vestidors, els locals han continuat amb la bona dinàmica del segon quart i  han aconseguit ampliar la diferència fins als 14 punts. Però, els visitants, els quals han competit fins al final del partit, han tornat a retallar les diferències, en el tram final del quart, fins a situar-se a 9 punts. El CB Pardinyes ha finalitzat el tercer quart guanyant per 9 punts (48-47).  En el darrer període, els locals han continuat amb la bona intensitat defensiva, el que ha provocat tirs precipitats i pèrdues dels visitants, i acompanyat d’un bon encert des de la línia de tres punts ha provocat que els groc i negres han arribat a tenir una diferència favorable de 17 punts, la màxima del partit. En els darrers minuts, els mallorquins han retallat la diferència fins als 12 punts finals. Al final, victòria dels groc i negres per 92 a 80. Amb aquesta victòria, els groc i negres han aconseguit la sisena victòria consecutiva, la tercera com a local, de la temporada a la Lliga EBA 2016-2017 i  es situen líders provisionals.

92 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (18), Gracia (7), Rivas (-), Ruiz (6), Jorge (-), Lopez (14), Fernandez (7), Garcia (6),  Gasque (8), Aventin (-), Villacampa (19), Mendiburu (7).

80 AE MURO BASKET ACADEMY: De Asis (-), Adrover (13), Sanso (3), Roman (2), Diop (5), Cruz (18), Perello (-), Teijido (2), Garcia (10), Graham (21), Lopez (-), Corbacho (6).

CATEGORIA: 7a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Lanza X. / Alcaraz Y.

PARCIALS: 26-18; 16-19; 23-19; 27-24;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 19 de Novembre del 2016, la 8a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Joana Ballart davant del CB Valls Nutrion a partir de les 17:45h.