El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a casa davant de l’U.B. Sant Adrià “A”, en la 15a Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 77 a 71 i d’aquesta manera inicia la segona volta a casa amb victòria, el que provoca que acompanyat amb la derrota del CB Quart es mantingui en la lluita pel liderat. En un partit, on els locals han anat per darrere en el marcador pràcticament tot el matx, el que ha provocat que tingués que remuntar 8 punts al darrer quart per acabar emportar-se’n la victòria.

_74A3522

El partit ha començat igualat entre els dos equips, on les defenses estaven superant els atacs respectius, en especial en els primers minuts. Però, amb el pas dels minuts, els visitants han continuat amb la alta intensitat defensiva i alhora amb transicions ràpides ofensives anotaven cistelles fàcils i començaven a obrir diferència. Els groc i negres finalitzaven el primer quart perdent per 7 punts (11-18). En el segon quart, els atacs començaven a superar les defenses de cadascú, però els locals no aconseguien retallar diferències en els primers instants. Malgrat això, els groc i negres, amb el pas dels minuts, pujaven la intensitat defensiva i aconseguien situar-se a 5 punts. Però, els jugadors de Sant Adrià, amb un parcial de 0-5 en el darrer minut, tornaven a obrir diferència fins als 10 punts. Amb tot això, el CB Pardinyes arribava al descans perdent per 10 punts (31 a 41).

_74A3344

A la tornada dels vestidors, el CB Pardinyes tornaven a pujar la intensitat defensiva, però malgrat això, els visitants continuaven amb un alt encert en atac, tant en segones opcions com en transicions ofensives. Durant el tercer quart, els groc i negres han arribat a situar-se a 4 punts. Però, un altre cop, en els darrers instants del quart, els jugadors de Sant Adrià han incrementat la diferència fins als 8 punts. El CB Pardinyes finalitzava el tercer quart perdent per 8 punts (51 a 59). En el darrer quart, els locals pujaven la intensitat defensiva, el que provocava nerviosisme en els visitants, i a la vegada una millora en l’encert des de la línia de 3 punts feia que els groc i negres retallessin la diferència fins al punt de donar-li la volta al marcador. Els locals, un cop s’han ficat per davant en el marcador, han sapigut mantenir-se al capdavant i incrementar la diferència en els instants finals del matx. Al final, victòria dels groc i negres per 77 a 71. Amb aquesta victòria, els groc i negres han aconseguit la 12a victòria, la primera com a local en la segona volta, de la temporada a la Lliga EBA 2016-2017 i que li permet continuar lluitant pel liderat del grup.

77 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (7), Gracia (2), Rivas (4), Ruiz (7), Jorge (6), Lopez (5), Fernandez (13), Garcia (-),  Gasque (15), Aventin (-), Mendiburu (18).

71 U.B. SANT ADRIÀ “A”: Rodriguez (5), Bassas (8), Pascal (4), Tort (4), Morales (4), Farres (-), Perez (16), Lobo (7), Reyes (10), Gonzalez (13), Martinez (-), Wilson (-).

CATEGORIA: 15a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Rodriguez L. / Mateu M.

PARCIALS: 11-18; 20-23; 20-18; 26-12;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 11 de Febrer del 2017, la 15a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Municipal de Quart davant del C.B. Quart-Germans Cruz a partir de les 19:30h.