El primer equip del C.B. Pardinyes ha perdut aquest dissabte a la pista del CB Valls, en la 8ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 79 a 63 i d’aquesta manera veu trencada la ratxa de 6 victòries consecutives. En un partit on l’encert local des de la línia de 3 punts al darrer quart ha sentenciat el matx a favor d’aquests.

El partit ha començat amb un domini dels locals, amb una alta intensitat en defensa i a la vegada bon encert a cistella, els quals han obert diferència en el marcador. Malgrat això, els groc i negres han reaccionat, a partir d’una millora en atac i un increment en defensa, i han finalitzat el primer quart perdent per 5 punts (23-18), després d’estar durant el quart 9 punts a sota. En el segon quart, els jugadors de Valls continuaven amb l’alta intensitat en defensa, malgrat que l’encert a cistella ha baixat, per contra, els visitants han pujat el seu nivell defensiu i alhora han controlat millor el rebot, el que ha provocat acciones ràpides ofensives. Amb tot això, el CB Pardinyes ha arribat al descans amb 4 punts a sota (40-36).

A la tornada dels vestidors, ha continuat el partit amb la mateixa dinàmica del segon quart, però amb clarament una baixada en l’encert a cistella per part dels dos equips, on la intensitat defensiva ha superat als atacs. Malgrat que els groc i negres han tingut opcions d’igualar el matx durant el quart. El CB Pardinyes ha finalitzat el tercer quart perdent per 2 punts (51-49).  En el darrer període, el partit, en el tram inicial, s’ha mantingut amb la mateixa tònica, amb els locals al capdavant, però amb una mínima diferència. Però, en el tram final, els locals, a partir de 4 triples consecutives, han trencat el partit definitivament i han obert una màxima diferència de 17 punts a favor. Els groc i negres ho han intentat fins al final, però la diferència ha sigut massa gran. Al final, derrota dels groc i negres per 79 a 63. Amb aquesta victòria, els groc i negres han vist trencada la ratxa de les sis victòries consecutives, i han perdut el primer part a domicili de la temporada a la Lliga EBA 2016-2017.

79 CB VALLS NUTRION: Llagostera (15), Gonzalez (6), Andreu (8), Viader (-), Medina A. (10), Alba (18), Boada (-), Miguel (7), Medina J. (9), Ngomo (4), Sole (2).

63 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (11), Gracia (8), Rivas (-), Ruiz (6), Jorge (2), Lopez (6), Fernandez (6), Garcia (-),  Gasque (8), Aventin (4), Villacampa (8), Mendiburu (4).

CATEGORIA: 8a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Hernandez D. / Tello S.

PARCIALS: 23-18; 17-18; 11-13; 28-14;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 26 de Novembre del 2016, la 9a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Barris Nord davant del CB Cerdanyola al Dia “A” a partir de les 20:00h.