El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a la difícil pista del U.B. Sant Adrià “A”, en la 2ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 83 a 85 i d’aquesta manera aconsegueix la primera victòria a la Lliga EBA 2016-2017. El partit ha estat marcat per una primera part dominada pels groc i negres i una segona part on els locals han sigut millors, però un triple final ha decidit el matx a favor dels visitants.

El partit ha començat, en els primers minuts, igualat entre els dos equips, però amb el pas dels minuts, els visitants han agafat la iniciativa, malgrat que amb una renta mínima en el marcador. En els minuts finals del primer quart, el C.B. Pardinyes, gràcies a un parcial d’11 a 0, ha aconseguit finalitzar el primer quart amb 9 punts a favor (16 a 25). En el segon quart, el CB Pardinyes continuava la bona intensitat defensiva, malgrat alguns minuts, i acompanyat d’un bon encert a cistella, degut a un bon moviment de pilota, que li permetia tirs còmodes o situacions de tenir avantatge a cistella. En aquest quart, en el tram inicial, els visitants han arribat a tenir una màxima diferència favorable de 16 punts (16 a 32), que s’ha vist reduïda fins als 10 punts durant aquest parcial. Amb tot això, el CB Pardinyes arribava al descans guanyant per 15 punts (35 a 50).

A la tornada dels vestidors, els locals pujaven la intensitat i la línia defensiva, el que provocava nerviosisme en els visitants, els quals tenien pèrdues i ràpidament entraven al bonus, donant opcions d’anotar fàcilment als de Sant Adrià. En aquest quart, els locals, gràcies a un parcial de 15 a 4, retallaven diferències fins a situar-se a 4 punts (50 a 54). Els groc i negres finalitzaven el tercer quart guanyant per 60 a 65. En el darrer quart, el C.B. Pardinyes mantenia una diferència favorable entre els 3 i 5 punts durant gran part d’aquest quart. Però, en els instants finals, els locals han donat la volta al marcador, gràcies a l’encert des de la línia de 3 punts i de la línia de tirs lliures, i s’han arribat a situar 4 punts a dalt a falta de menys de dos minuts pel final. Però, els groc i negres han reaccionat i el darrer minut ha sigut a cara o creu, on un triple final de Mendiburu ha donat la victòria al C.B. Pardinyes. Amb aquesta victòria, els groc i negres han aconseguit la primera victòria de la temporada a la Lliga EBA 2016-2017.

83 U.B. SANT ADRIA “A”: Rodriguez (16), Bassas (7), Pascal (6), Tort (3), Morales (7), Farres (3), Perez (14), Lobo (9), Reyes (2), Nogales (7), Serra (9).

85 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Bergada (1), Hermet (19), Rivas (4), Ruiz (5), Jorge (5), Lopez (14), Fernandez (15), Garcia (6),  Gasque (6), Aventin (-), Mendiburu (10).

CATEGORIA: 2a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Lanza X. / Lazaro A.

PARCIALS: 16-25; 19-25; 25-15; 23-20;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 15 d’Octubre del 2016, la 3a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Barris Nord davant del C.B. Quart-Germans Cruz a partir de les 20:00h.