El C.B. PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 8 d’Octubre  la 2a jornada de la Lliga EBA 2016-2017. En l’anterior  jornada va perdre a casa davant el Recambios Gaudi CB Mollet per 83-90. En la 2a  jornada haurà de visitar la pista d’un recentment ascendit a la Lliga EBA com és el U.B. Sant Adrià “A” i que ve de guanyar a la pista  del Physic CB Igualada per 66-74.

Pel que fa a la plantilla,  el  C.B. Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius. Això suposa que  Gerard Encuentra disposarà  dels cinc jugadors incorporats al club aquesta temporada (Xavier Mendiburu, Jaime Aventin (Força Lleida-Junior), Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia)) i els set del bloc de l’any passat  (Pau López, Adrià Rivas, Sergi Ruiz, Oriol Jorge, Alejandro Garcia, Edu Villacampa i Carlos Gasque).

Malgrat la derrota a la 1ª Jornada a la Lliga EBA, les sensacions de cara al partit d’aquest dissabte són positives i amb ganes de continuar creixent jornada a jornada. L’equip espera que caigui la primera victòria aquest dissabte en el primer partit com a visitant a la Lliga EBA 2016-2017. 

 

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

U.B. Sant Adrià “A” és un equip recentment ascendit a la Lliga EBA al igual que el Bàsquet Sitges, CB Cerdanyola i Valls. U.B. Sant Adrià “A” estarà dirigit aquesta temporada encapçalats pel mateix entrenador com és Mario Lousame des de la banqueta. En relació a la plantilla manté 7 jugadors del bloc de l’any passat: Pol Bassas, Adrià Tort, Marcos Morales, Pol Farres, Ruben Perez, Enric Nogales i Albert Serra. Presenten fins a 4 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Diego Rodriguez i Francesc Pascal (CB Sant Josep- Copa Catalunya), Alberto Reyes (UE Sant Cugat –Copa Catalunya) i Jaume Lobo (UBSA “B”-1ª Catalana).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Francesc Pascal i Marcos Morales; i gent jove com Albert Serra i Alberto Reyes.

El partit es disputa aquest dissabte 8 d’Octubre a les 20:00 al Pavelló Municipal Sant Adrià de Besos Nord contra UB Sant Adrià “A”.

CatalanEnglishSpanish