El C.B. PARDINYES- LLEIDA afronta aquest diumenge 26 de Març la 22a jornada de la Lliga EBA 2016-2017. En l’anterior  jornada va guanyar a casa davant del CB Valls Nutrion per 85-77. En la 22a jornada haura de visitar la pista del CB Cerdanyola al Dia “A”, que ve de perdre a la pista del Physic CB Igualada per 92-83.

Pel que fa a la plantilla, el C.B. Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius, exceptuant Pau López que serà baixa per lesió. Això suposa que  Gerard Encuentra disposarà  dels cinc jugadors incorporats al club aquesta temporada (Xavier Mendiburu, Jaime Aventin (Força Lleida-Junior), Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia)) i els seis del bloc de l’any passat  (Oriol Jorge, Sergi Ruiz, Edu Villacampa, Adrià Rivas, Alejandro Garcia i Carlos Gasque).

Després de la victòria de la setmana passada, l’equip afronta el penúltim partit com a visitant a la pista del CB Cerdanyola, el qual es troba lluitant per aconseguir la permanència. Els groc i negres necessiten continuar amb la dinàmica de la victòria per mantenir vives les seves opcions de play-off. Les sensacions són positives de cara al partit d’aquest diumenge i amb ganes d’aconseguir la 17a victòria de la temporada i la vuitena victòria com a visitant.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al CB Cerdanyola al Dia “A” és un equip recent ascendit la Lliga EBA, després de competir la temporada passada a Copa Catalunya. El CB Cerdanyola porta 6 victòries en 21 partits i està situat a la 12a posició a la classificació.

CB Cerdanyola continua sent entrenat aquesta temporada pel mateix entrenador com és Agustí Forne i manté 9 jugadors del bloc de l’any passat (Marcos Garcia, Climent Gonzalez, Albert Salat, Carles Vico, Genis Tena, Oriol Domenech, Marc Jane, Eric Forne i Javier Anton). Presenten fins a 3 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Adrian Mike (CB Chantada – EBA “A”), Sergio Clemente (Barbera-EBA “C”) i Brandon Brigman (Inactiu).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Eric Forne i Javier Anton; i gent jove com Genis Tena i Albert Salat.

El partit es disputa aquest diumenge 26 de Març a les 18:00 al Parc Esportiu Municipal Guiera contra CB Cerdanyola al Dia “A”.

CatalanEnglishSpanish