El C.B. PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 22 d’Abril la 25a jornada de la Lliga EBA 2016-2017. En l’anterior  jornada va guanyar a casa davant del Barbera Team Values per 90-57. En la 25a jornada haurà de visitar la pista del Palma Air Europa, que ve de perdre a la pista del Physic CB Igualada per 89-86.

Pel que fa a la plantilla, el C.B. Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius, exceptuant Jaime Aventin que serà baixa per lesió. Això suposa que Gerard Encuentra disposarà  dels 4 jugadors incorporats al club aquesta temporada (Xavier Mendiburu, Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia)) i els 7 del bloc de l’any passat  (Pau López, Oriol Jorge, Sergi Ruiz, Edu Villacampa, Adrià Rivas, Alejandro Garcia i Carlos Gasque).

Després de la setmana de descans, l’equip afronta el primer match-ball per certificar matemàticament la seva posició a play-off d’ascens. Aquest dissabte, els groc i  negres hauràn de visitar la difícil pista del Palma Air Europa, el qual es troba en la 5a posició i solament ha perdut 3 partits com a local en tota la temporada. Malgrat això, les sensacions són positives de cara al partit d’aquest dissabte i amb ganes d’aconseguir la 20a victòria de la temporada i per tant, assegurar matemàticament el play-off.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al Palma Air Europa és un dels dos equips mallorquins del grup C-B juntament amb Muro Basket Academy. Palma ha guanyat 9 dels 12 partits que ha disputat com a local. El Palma Air Europa porta 13 victòries en 24 partits i està situat a la 5a posició a la classificació.

Palma Air Europa continuarà una temporada més entrenat per Pau Tomàs i manté 7 jugadors del bloc de l’any passat (Alberto Garcia, Llorenç Llompart, Carlos Poyatos, Joan Reda, Rodrigo Deus, Gabriel Serra i Carlos Bustamante).  Presenten fins a 4 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Jesus Gonzalez i Didac Perez (Bahia San Agustin-Jr), Joan Bartomeu Clar (La Salle Palma-1a Nacional) i Javier Resta.

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Alberto Garcia i Carlos Bustamante; i gent jove com Carlos Poyatos, Joan Reda i Jesus Gonzalez.

El partit es disputa aquest dissabte 22 d’Abril a les 19:00 al Poliesportiu Toni Servera contra Palma Air Europa.

CatalanEnglishSpanish