El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a la pista del Palma Air Europa, en la 25a Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 72 a 79 i d’aquesta manera certifica matemàticament la posición de play-off d’ascens a Leb Plata. En un partit, on els groc i negres van haver de treballar molt per endur-se la victòria, la qual es va decidir a favor d’aquests en el darrer quart gràcies a una bona intensitat defensiva.

El partit ha començat amb domini visitant, els quals han desplegat una alta intensitat en defensa, en especial, al tram final del quart, lo que ha provocat que els locals no poguessin realitzar transicions ràpides i accions còmodes de tir, i alhora els groc i negres han tingut un elevat encert. El C.B. Pardinyes ha aconseguit finalitzar el primer quart amb 7 punts a favor (18 a 25). Al segon quart, el partit s’ha igualat més, fet que ha provocat que el ritme de joc molt més estàtic i clarament afavorís als locals, els quals han arribat a situar-se a 2-3 punts durant el quart. Malgrat això, el CB Pardinyes ha arribat al descans amb 5 punt a dalt (37-42).

A la tornada dels vestidors, els locals pujaven el nivell defensiu i començaven a tenir transicions ofensives, que els permetia apropar-se i, fins i tot, situar-se al capdavant del marcador. Per contra, els groc i negres, malgrat que el nivell defensiu no era dolent, tenien problemes de fluïdesa de joc, fet que provocava tirs precipitats i a la contra, transició còmodes pels mallorquins. Amb tot això, el matx finalitzava al tercer quart amb empat a 59. Al darrer quart, els groc i negres han tornat a desplegar el gran nivell defensiu, cal destacar que ha deixat amb 13 punts anotats en aquest quart, que els ha permès controlar el rebot i no permetre accions còmodes de tir als locals, i alhora en atac han tingut un elevat encert en atac. Al final, victòria dels groc i negres per 72 a 79. Amb aquesta victòria, els groc i negres certifiquen per primer vegada a la seva història la posició de play-off d’ascens a Leb Plata.

72 PALMA AIR EUROPA: Resta (2), Poyatos (12), Perez (2), Garcia (10), Llompart (3), Clar (11), Reda (12), Deus (-), Serra (3), Amengual (-), Bustamante (17).

79 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Rivas (8), Ruiz (8), Jorge (3), Lopez (9), Fernandez (5), Vinos (-), Garcia (-), Gracia (-), Mendiburu (18), .Hermet (21), Villacampa (4), Gasque (3).

CATEGORIA: 25a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Hermida M. / Franquesa P.

PARCIALS: 18-25; 19-17; 22-17; 13-20;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 29 d’Abril del 2017, la 26a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Barris Nord davant del BBA Castelldefels a partir de les 19:00h.