El primer equip del C.B. Pardinyes ha perdut aquest diumenge davant del Recambios Gaudi CB Mollet, en el partit corresponent al 3r i 4r lloc de la final a quatre del grup C de la Lliga EBA, per 69 a 82. En un partit on els groc i negres pràcticament han anat per sota al marcador però, que no s’ha decidit fins al darrer quart en favor al CB Mollet, que ha arribat a tindré una màxima diferència de 15 punts.

El matx ha començat amb els dos equips molt igualats i alhora molt erràtic en atac, malgrat la bona intensitat defensiva desplegada pels dos. Amb tot això, els groc i negres finalitzaven el primer quart perdent per 1 punt (13-12). En el segon període, els visitants pujaven el seu nivell defensiu i acompanyat d’una millora en atac feia que agafessin diferències al voltant dels 6-7 punts. Per contra, els groc i negres continuaven amb el bon nivell defensiu però, en atac, tenien problemes malgrat, els tirs estaven ben llançats. Amb tot això, el CB Pardinyes finalitzava el segon quart perdent per 29 a 33.

En la represa del matx, es tornava a veure molta igualtat, ho demostrava el parcial del tercer quart (18-18) però, els groc i negres no podien retallar la diferència en el marcador, que ha arribat a ser al voltant de 9 punts en favor dels jugadors de Mollet. Però, en el tram final, els locals reaccionaven i aconseguien finalitzar el tercer quart perdent per 5 punts (47-51). En el darrer quart, el CB Mollet ha sortit molt més encertat, en especial, des de la línia de 3 punts, i alhora tenint una bona intensitat defensiva, feia que arribessin a tenir la màxima diferència favorable de 15 punts. Per contra, els groc i negres tenien problemes ofensius i problemes en defensa, en relació a l’1c1 i a les segones ajudes. Al final, derrota del primer equip del C.B. Pardinyes per 69-82. D’aquesta manera, el C.B. Pardinyes ha finalitzat en 4a posició a la final a quatre del grup C de la Lliga EBA, i disputara la fase d’ascens a Murcia, després d’accedir per primer cop a la seva historia.

69 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Lafuente (2), Hermet (12), Gracia (6), Rivas (-), Ruiz (12), Jorge (-), Lopez (5), Fernandez (-), Garcia (-), Gasque (14), Villacampa (14), Mendiburu (4).

82 RECAMBIOS GAUDI CB MOLLET: Ferrer (18), Costa(8), Espuña(6), Vilanova (3), Torres (11), Rabasso (4), Griso (4), Tejada (9), Baques (9), Coego (10), Gomez (-).

CATEGORIA: Partit 3r i 4r Final a Quatre Lliga EBA Grup C

ÀRBITRES: Hermida M. / Franquesa P.

PARCIALS: 13-12; 16-21; 18-18; 22-31;