El C.B. PARDINYES afronta aquest cap de setmana (6/7 Maig) a Santa Ponça la final a 4 del grup C de la Lliga EBA 16/17. Els groc i negres disputaran la semifinal dissabte a partir de les 17h contra el BC Martorell-Solvin. En cas de guanyar, el CB Pardinyes disputaria la final el diumenge a les 12:30h contra el guanyador de la semifinal Mollet- Calvia. Però, si els groc i negres perdessin la semifinal, haurien de disputar el diumenge a partir de les 10:30h el partit pel 3r i 4r lloc contra el perdedor del Mollet-Calvia.

Pel que fa a la plantilla, el C.B. Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius, exceptuant Jaime Aventin que serà baixa per lesió. Això suposa que Gerard Encuentra disposarà  dels 4 jugadors incorporats al club aquesta temporada (Xavier Mendiburu, Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia)) i els 7 del bloc de l’any passat  (Pau López, Oriol Jorge, Sergi Ruiz, Edu Villacampa, Adrià Rivas, Alejandro Garcia i Carlos Gasque).

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al BC Martorell-Solvin és un equip que ha quedat campió del grup C-A amb un balanç de 19 victòries i 7 derrotes.

El BC Martorell-Solvin, aquesta temporada estarà dirigit pel nou entrenador Adrià Alonso. En referencia a la plantilla manté solament 4 jugadors del bloc de l’any passat (Mario Fuentes, Ruben Morales, Marc Bernadi i Albert Fusalba). Presenten fins a 8 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Jordan Sakho, Guillem Jou, Deng Mayot i David Jofresa(Vinculats Bàsquet Manresa), Alex Blanco(Castelldefels-EBA), Alex Hernandez (Santurtzi-EBA), Cristian Oliva (Santfeliuenc-EBA) i Henrique Piedade (Galitos Barreiro-Portugal).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Cristian Oliva i Ruben Morales; i gent jove com David Jofresa, Alex Hernandez, Guillem Jou i Deng Mayot.

CatalanEnglishSpanish