El C.B. PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 11 de Febrer la 16a jornada de la Lliga EBA 2016-2017, tercera jornada de la segona volta. En l’anterior jornada va guanyar a casa davant l’U.B. Sant Adrià “A” per 77-71. En la 16a jornada haurà de visitar la pista del CB Quart-Germans Cruz, que ve de perdre a la pista del Physic CB Igualada per 98-71.

Pel que fa a la plantilla, el C.B. Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius. Això suposa que  Gerard Encuentra disposarà  dels cinc jugadors incorporats al club aquesta temporada (Xavier Mendiburu, Jaime Aventin (Força Lleida-Junior), Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia)) i els set del bloc de l’any passat  (Pau López, Sergi Ruiz, Oriol Jorge, Alejandro Garcia, Carlos Gasque, Edu Villacampa i Adrià Rivas).

Després d’aconseguir la setmana passada la primera victòria a la segona volta de la Lliga al grup C-B, els grocs i negres afronten aquest dissabte un altre matx complicat a la pista del CB Quart, en un duel per la segona posició i, fins i tot, pel liderat depenen de lo que fes el CB Mollet. Malgrat el dur rival que tindrà davant, les sensacions són positives de cara al partit d’aquest dissabte i amb ganes d’aconseguir la 13a victòria de la temporada i la setena victòria com a visitant.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

El CB Quart és un equip que competeix per quart any consecutiu a la Lliga EBA. L’equip gironí no ha perdut cap partit com a local aquesta temporada. El CB Quart porta 12 victòries en 15 partits i està situat a la 3a posició a la classificació.

CB Quart estarà dirigit aquesta temporada pel mateix entrenador com és Albert Brea des de la banqueta. En relació a la plantilla manté els 10 jugadors del bloc de l’any passat: Jordi Bataller, Raphael Dos Santos, Eduard Camos, Albert Masllorens, Marti Serra, Eric Jimenez, Moises Martorell, Pau Vila, Miquel Lozano i Brad Kanis.

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Jordi Bataller i Brad Kanis; i gent jove com Pau Vila, Eric Jimenez i Albert Masllorens.

El partit es disputa aquest dissabte 11 de Febrer a les 19:30 al Pavelló Municipal de Quart contra CB Quart-Germans Cruz