El primer equip del C.B. Pardinyes ha perdut aquest dissabte a la pista del Recambios Gaudi CB Mollet, en la 14a Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 76 a 71 i d’aquesta manera inicia la segona volta amb derrota, el que provoca que baixin fins a la tercera posició a la classificació. En un partit, on els locals han trencat el partit al tercer quart, arribant a tenir una màxima de 21 punts a favor, però que els groc i negres han estat a punt d’igualar el matx i, fins i tot, donar-li la volta al marcador al darrer quart.

eba1

El partit ha començat igualat entre els dos equips, on els atacs estaven superant les defenses respectives. La igualtat s’ha mantingut durant bona part del primer quart però, amb els locals al capdavant del marcador fins als instants finals del quart, on els grocs i negres han aconseguit donar-li la volta al marcador i finalitza el primer quart un punt a dalt (18-19). En el segon quart, el CB Pardinyes, en els instants inicials, sortia més intens i més encertat, el que provocava que arribés a tenir una màxima diferència favorable de 8 punts. Però, el CB Mollet reaccionava i aconseguia igualar el partit. Aquesta igualtat, on hi ha mínima diferència entre els dos equips en el marcador, es mantenia fins als instants finals del segon quart. Els locals trencaven aquesta igualtat incrementant la seva intensitat defensiva i alhora tenien un elevat encert. Amb tot això, el CB Pardinyes arribava al descans perdent per 6 punts (38 a 32).

ebamollet

A la tornada dels vestidors, els jugadors de Mollet sortien amb una alta intensitat defensiva, el que provoca pèrdues de pilota i mals tirs dels groc i negres, i acompanyat d’un gran encert en atac ja sigui a través de transicions ofensius com l’encert des de la línia de 3 en moments claus. Els locals arribaven a tenir una màxima diferència de 21 punts en el tercer quart. Els groc i negres finalitzaven el tercer quart perdent clarament per 65 a 47. En el darrer quart, els jugadors del C.B. Pardinyes treien el orgull i, a partir d’una defensa molt intensa a tota la pista, aconseguien recuperar pilotes i provocar tirs precipitats. Tot això, provoca que els visitants anessin poc a poc retallant les diferències fins a situar-se a 5 punts a falta de menys de 2 minuts per finalitzar el matx. Malgrat l’enorme esforç col·lectiu desplegat, els groc i negres van tenir opcions per igualar el partit però, no va haver-hi encert. Al final, derrota del primer equip del CB Pardinyes per 76 a 71 a la difícil pista del Recambios Gaudi CB Mollet. Malgrat la derrota, els groc i negres han competit fins al final i donant una bona imatge com a equip davant d’un dels rivals favorits a ocupar una de les dos places que donen lloc a poder disputar la fase d’ascens.

76 RECAMBIOS GAUDI CB MOLLET: Ferrer (4), Costa (12), Espuña (19), Vilanova (2), Torres (-), Rabasso (-), Griso (10), Baques (7), Coego (8), Gomez (14).

71 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Lafuente (-),  Ruiz (6), Jorge (8), Lopez (9), Fernandez (11), Rivas (2), Gracia (6), Mendiburu (15), Hermet (8), Villacampa (6), Aventin (-).

CATEGORIA: 14a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Marqueta J.J. / Marin J.

PARCIALS: 18-19; 20-13; 27-15; 11-24;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 4 de Febrer del 2017, la 15a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Barris Nord davant del U.B. Sant Adrià “A” a partir de les 20:00h.