El primer equip del C.B. Pardinyes ha finalitzat la lliga regular de Lliga EBA del grup C-B aquest dissabte davant del BBA Castelldefels amb una derrota clara per 79 a 98. En un partit, on els visitants han dominat de principi a fi gràcies a la alta intensitat defensiva desplegada i alhora acompanyat d’un elevat encert en atac, que ha propiciat que arribessin a guanyar per 26 punts de diferència.

El partit ha començat amb domini clar visitant, tant en el ritme del partit com en la intensitat defensiva, que han obert una diferència de 7-8 punts en el tram inicial del primer quart. Però, després d’un temps mort, els groc i negres han reaccionat mínimament degut amb un increment  del seu nivell defensiu en uns escassos minuts. El C.B. Pardinyes ha finalitzat el primer quart amb 5 punts a sota (16 a 21). Al segon quart, els visitants han continuat amb el seu bon nivell defensiu, però en atac era un veritable vendaval ofensiu desplegant un gran joc col·lectiu, cal destacar que els jugadors de Castelldefels han anotat 34 punts en el segon quart, que els permetia trencar clarament el partit abans del descans. Amb tot això, el CB Pardinyes ha arribat al descans amb 18 punts a sota (37-55).

A la tornada dels vestidors, el partit es tornava més igualat en temes de parcials, tant al tercer com al darrer quart, però els jugadors de Castelldefels aconseguien mantenir durant tota la segona part una diferència entre els 15-24 punts a favor. Els groc i negres intentaven retallar la diferència, fins al punt de situar-se a 14 punts a sota a falta de 7 minuts pel final del partit, però el BBA Castelldefels amb un joc seriós, tant en defensa com en atac, aconseguia contrarestar aquestes reaccions dels locals durant el darrer quart. Al final, derrota clara dels groc i negres per 79 a 98.  Els groc i negres han perdut el darrer partit al grup C-B abans de disputar la final a 4 del grup C en global i a posterior la fase d’ascens a Leb Plata.

79 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Lafuente (11), Hermet (2), Gracia (3), Rivas (2), Ruiz (2), Jorge (5), Lopez (10), Fernandez (8), Garcia (3),  Gasque (11), Villacampa (17), Mendiburu (5).

98 BBA CASTELLDEFELS: Haro (15), Martinez (2), Sese (12), Pages (10), Torres (8), Olmedo (11), Vazquez (10), Boronat (20), Bertomeu (-), Sole (10).

CATEGORIA: 26a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Soto M.A. / Rey E.

PARCIALS: 16-21; 21-34; 22-19; 20-24;