El primer equip del C.B. Pardinyes ha perdut aquest dissabte a la pista d’un dur rival com és l’AE Muro Basket Academy, en la 20ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 86 a 78 i d’aquesta manera perd la segona posició, després de la victòria del CB Quart. En un partit on el criteri arbitral ha desquiciat als groc i negres, en especial a la segona part, el que ha provocat que no els deixessin competir de tu a tu davant l’equip de Muro, malgrat que a falta de pocs segons per finalitzar el partit, la diferència al marcador solament era de 4 punts a favor dels locals.

El partit ha començat amb una clara igualtat entre els dos equips, on la falta de intensitat i d’encert ha marcat un quart de pocs punts Però, amb el pas dels minuts, els visitants van agafar diferència  al marcador fet que els va permetre finalitzar el primer al capdavant. El C.B. Pardinyes va aconseguir finalitzar el primer quart amb 3  punts a favor (15 a 18). En el segon quart, els groc i negres, van sortir molt més intensos al igual que els locals, va anar ampliant el marcador fins a tenir una màxima diferència de 9 punts. Però, a partir d’aquest moment, el criteri arbitral va començar l’espectacle de xiular alguna falta molt dubtosa , que permetia als mallorquins apropar-se al martx. Amb tot això, el CB Pardinyes arrivava al descans amb 2 punts a sota (39-41).

A la tornada dels vestidors, amb el pas dels minuts, el show arbitral, el cual ens ha perjudicat clarament, ha continuat en tota la segona part. També cal destacar el gran encert ofensiu dels locals, ja sigui des de la línia de  de tirs lliures com els tiros a mitja. Per contra, semblava que els visitants no poguessin defensar correctament i ràpidament han entrat a bonus i per tant, l’equip de Muro tenia accions clares d’anotar des de la línia de tirs lliures. Durant el tercer quart, els locals han arribat a guanyar  per 12 punts. El CB Pardinyes ha finalitzat el tercer quart perdent per 7 punts (65-58).  En el darrer període, els groc i negres han intentat retallar la diferència, malgrat el dolent criteri arbitral Però, el C.B. Pardinyes ha pujat la seva actitud defensiva, fet que a falta de menys de dos minuts per finalitzar el partit aquests solament perdessin per 4 punts. Però, algunes decisions arbitrals i la manca d’encert ha provocat que la victòria es quedes a terres mallorquines. Al final, derrota dels groc i negres per 86 a 78.

86 AE MURO BASKET ACADEMY: Givens (21), Adrover (8), Sanso (-), Roman (3), Cruz (20), Gimenez (-), Teijido (16), Graham (16), Corbacho (2).

78 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (8), Gracia (6), Rivas (4), Ruiz (7), Jorge (5), Lopez (2), Fernandez (15), Garcia (-),  Gasque (4), Aventin (6), Villacampa (4), Mendiburu (17).

CATEGORIA: 20a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Hermida M. / Fernandez S.

PARCIALS: 15-18; 24-23; 26-17; 21-20;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 18 de Març del 2017, la 21a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Barris Nord davant del CB Valls Nutrion a partir de les 20:00h.