El C.B. PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 29 d’Abril la darrera jornada de la Lliga EBA 2016-2017. En la penúltima  jornada va guanyar a la pista del Palma Air Europa per 72-79. En la darrera jornada rebrà la visita del BBA Castelldefels, que ve de perdre a casa davant del Physic CB Igualada per 70-75.

Pel que fa a la plantilla, el C.B. Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius, exceptuant Jaime Aventin que serà baixa per lesió. Això suposa que Gerard Encuentra disposarà  dels 4 jugadors incorporats al club aquesta temporada (Xavier Mendiburu, Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia)) i els 7 del bloc de l’any passat  (Pau López, Oriol Jorge, Sergi Ruiz, Edu Villacampa, Adrià Rivas, Alejandro Garcia i Carlos Gasque).

Després de certificar matemàticament el play-off la setmana passada, l’equip afronta la darrera jornada de la lliga regular del grup C-B contra el BBA Castelldefels, abans de disputar la final a 4 del grup C i a posteriori la fase d’ascens a Leb Plata. Les sensacions són positives de cara al partit d’aquest dissabte i amb ganes d’aconseguir la 21a victòria de la temporada.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al BBA Castelldefels és la seva tercera temporada consecutiva a la Lliga EBA. El BBA Castelldefels porta 10 victòries en 25 partits i està situat a la 10a posició a la classificació.

BBA Castelldefels estarà entrenat aquesta temporada pel nou entrenador com és Alex Artigot. En referència a la plantilla, manté 4 jugadors del bloc de l’any passat (Albert Olmedo, Antonio Carrasco, Jaume Torres, Marc Bertomeu). Presenten fins a 7 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: David Haro, Pol Martinez, Andreu Sese i Jordi Boronat (CB Viladecans-Copa Catalunya), Adrià Vazquez i Marc Pages( Jac Sants-EBA) i Sergi Sole (Castellbisbal-EBA).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Adrià Vazquez i Jordi Boronat; i gent jove com Marc Pages i Albert Olmedo.

El partit es disputa aquest dissabte 29 d’Abril a les 19:00 al Pavelló Barris Nord contra BBA Castelldefels.

CatalanEnglishSpanish