El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest divendres a casa davant del Physic CB Igualada, en la 23ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 79 a 72 i d’aquesta manera encadena tres victòries consecutives que li permet continua mantenint la segona posició en solitari i per tant, zona de play-off. En un partit, on els groc i negres han anat tot el matx per davant, arribant a tenir una màxima diferència de 18 punts al darrer quart, però que els visitants han retallat, en el tram final, fins als 7 punts finals.

El partit ha començat amb domini local, el qual ha arribat a tenir diferències entre els 6-10 punts  gràcies a una bona intensitat defensiva i alhora un moviment de pilota que permetia tirs més còmodes en atac. Malgrat això, en el tram final del quart, els visitants han retallat diferència degut a una millora en l’encert ofensiu, en especial, des de la línia de 3. El C.B. Pardinyes ha aconseguit finalitzar el primer quart amb 5 punt a favor (19 a 14). En el segon quart, s’ha vist més igualtat entre els dos equips, malgrat que els groc i negres han anat sempre al capdavant i tornant a tenir diferències properes als 10 punts.  Amb tot això, el CB Pardinyes ha arribat al descans amb 5 punt a dalt (35-30).

A la tornada dels vestidors, els groc i negres han pujat el seu nivell defensiu acompanyat d’una bona circulació de pilota en atac que els ha permès obrir una escletxa entre els 11-15 punts a favor. El CB Pardinyes ha finalitzat el tercer quart guanyant per 13 punts (58-45).  En el darrer període, els locals han continuat amb el bon joc col·lectiu, tant en defensa com en atac, que els ha propiciat tenir una màxima diferència de 18 punts a falta de menys de 3 minuts per finalitzar el matx (76-58). Però, els visitants, a partir d’un parcial de 3-14, han incrementat el seu nivell defensiu i han aconseguit que la diferència estigués per sota de 10 punts, quan gran part del matx la diferència ho havia sigut. Al final, victòria dels groc i negres per 79 a 72. Amb aquesta victòria, els groc i negres mantenen la segona posició en solitari i a falta de 3 jornades per finalitzar la Lliga Regular segueixen depenen d’ells mateixos per acabar en zona de play-off.

79 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Hermet (2), Gracia (-), Rivas (11), Ruiz (11), Jorge (4), Lopez (7), Fernandez (12), Garcia (-),  Gasque (-), Aventin (6), Villacampa (10), Mendiburu (16).

72 PHYSIC CB IGUALADA: Riu (5), Moliner (-), Torres (19), Benito (4), Fons (4), Garcia (5), Gual (19), Creus (-), Laguarta (4), Tejero (12), Cami (-).

CATEGORIA: 23a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Alcaraz Y. / Lanza X.

PARCIALS: 19-14; 16-16; 23-15; 21-27;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 8 d’Abril del 2017, la 24a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavello Barris Nord davant del Barbera Team Values a partir de les 20:00h.