El primer equip del C.B. Pardinyes ha guanyat aquest dissabte a la difícil pista del Vive-El Masnou Basquetbol, en la 6ª Jornada de la Lliga EBA 2016-2017, per 72 a 75 i d’aquesta manera aconsegueix la cinquena victòria a la Lliga EBA 2016-2017. El partit s’ha decidit en els instants finals del darrer quart a favor dels groc i negres, desprès de ficar un triple decisiu a falta  d’escassos segons per finalitzar el partit.

El partit ha començat, en els primers minuts, igualat entre els dos equips, però amb el pas dels minuts, els visitants han agafat la iniciativa, malgrat que amb una renta mínima en el marcador. El C.B. Pardinyes ha aconseguit finalitzar el primer quart amb 3 punts a favor (14 a 17). En el segon quart, els locals sortien més concentrats i amb bon encert en atac aconseguien donar la volta al marcador, però amb una diferència mínima. Durant el quart, els jugadors del Masnou mantenien diferències favorables entre els 4-6 punts a favor. Malgrat això, els visitants mai han perdut la cara al partit i no deixaven que els locals poguessin ampliar la diferència i anar-se’n amb una renta més amplia a la mitjà part. Amb tot això, el CB Pardinyes arribava al descans amb 3 punts a sota (34-31).

A la tornada dels vestidors, els locals continuaven amb la bona dinàmica del segon quart i gràcies a un parcial de 6 a 0 d’inici, aconseguien ampliar la diferència fins als 9 punts, la màxima del partit. Però, després d’un temps mort, els groc i negres pujaven el nivell defensiu i alhora en atac hi havia un bon moviment de pilota que permetia tirs més còmodes a cistella, en especial, destacar l’encert en el llançament de 3 punts en aquesta segona part. Tot això, permetia que els visitants es tornessin a apropar als locals, els quals no aconseguien trencar el partit degut a que els groc i negres mai han perdut la cara al partit. El CB Pardinyes ha finalitzat el tercer quart perdent per 1 sol punt (48-47).En el darrer període, els visitants han continuat amb la bona intensitat defensiva, el que ha provocat tirs precipitats dels locals, i a la vegada la millora d’encert a cistella ha fet que a falta de menys de 2 minuts per finalitzar el partit es situessin al capdavant en el marcador. En els darrers instants, hi hagut constants intercanvis en el marcador, però, amb diferències mínimes. Però, a falta d’escassos segons per finalitzar el partit, un triple decisiu de Ruben Fernandez ha ficat als grocs i negres 3 punts a sobre a falta d’aproximadament 1 segon per finalitzar el matx. A la darrera possessió, els locals no han arribat a fer el llançament, com a conseqüència de la recuperació de pilota dels jugadors del CB Pardinyes

Al final, victòria ajustada dels groc i negres per 72 a 75. Amb aquesta victòria, els groc i negres han aconseguit la cinquena victòria consecutiva, la tercera com a visitant, de la temporada a la Lliga EBA 2016-2017.

72 VIVE-EL MASNOU BASQUETBOL: Fernandez (6), Tomeu (9), Solans (6), Catalan (5), Seidi (3), Eñeso (6), Valle (16), Esteves-Garcia (4), Ramon (12), Jurado (2), Camins (3).

75 C.B. PARDINYES-LLEIDA: Bergada (-), Gracia (2), Ruiz (16), Jorge (5), Lopez (13), Fernandez (6), Garcia (6),  Gasque (16), Aventin (11), Mendiburu (-).

CATEGORIA: 6a Jornada Lliga EBA

ÀRBITRES: Olivares J.M. / Rey E.

PARCIALS: 14-17; 20-14; 14-16; 24-28;

Estadístiques partit

C.B.Pardinyes jugarà, dissabte 12 de Novembre del 2016, la 7a Jornada de la Lliga EBA C-B al Pavelló Barris Nord davant del A.E. Muro Basket Academy a partir de les 20:00h.