El C.B. PARDINYES- LLEIDA afronta aquest dissabte 26 de Novembre la 9a jornada de la Lliga EBA 2016-2017. En l’anterior  jornada va perdre a la pista del CB Valls Nutrion per 79-63. En la 9a jornada rebrà la visita del CB Cerdanyola al Dia “A”, que ve de guanyar a casa davant del Physic CB Igualada per 79-75.

Pel que fa a la plantilla, el C.B. Pardinyes-Lleida disposarà de tots els seus efectius. Això suposa que  Gerard Encuentra disposarà  dels cinc jugadors incorporats al club aquesta temporada (Xavier Mendiburu, Jaime Aventin (Força Lleida-Junior), Ruben Fernandez (Alpicat-Copa Catalunya), Pablo Gracia (Cintra Plasencia-EBA) i Kregor Hermet (Audentese SG -Estonia)) i els set del bloc de l’any passat  (Pau López, Sergi Ruiz, Oriol Jorge, Alejandro Garcia, Carlos Gasque, Edu Villacampa i Adrià Rivas).

Després de la derrota la setmana passada a la pista del CB Valls, que va propiciar trencar la ratxa de les sis victòries consecutives, l’equip vol tornar a la dinàmica de la victòria i alhora continuar amb la bona dinàmica com a local. Les sensacions són positives de cara al partit d’aquest dissabte i amb ganes d’aconseguir la setena victòria de la temporada i la quarta victòria com a local.

SOBRE EL NOSTRE RIVAL

Pel que fa al CB Cerdanyola al Dia “A” és un equip recent ascendit la Lliga EBA, després de competir la temporada passada a Copa Catalunya. El CB Cerdanyola porta 2 victòries en 6 partits i està situat a la 13a posició a la classificació.

CB Cerdanyola continua sent entrenat aquesta temporada pel mateix entrenador com és Agustí Forne i manté 9 jugadors del bloc de l’any passat (Marcos Garcia, Climent Gonzalez, Albert Salat, Carles Vico, Genis Tena, Marc Fabregat, Marc Jane, Eric Forne i Milton Schneider). Presenten fins a 2 novetats respecte a la plantilla de la temporada passada: Adrian Mike (CB Chantada – EBA “A”) i Andreu Puig (Inactiu).

En definitiva, és un bon equip amb gent experimentada amb talent com Eric Forne i Andreu Puig; i gent jove com Genis Tena i Albert Salat.

El partit es disputa aquest dissabte 26 de Novembre a les 20:00 al Pavelló Barris Nord contra CB Cerdanyola al Dia “A”.

CatalanEnglishSpanish